2777
2789

تا حالا هر کیکی پختم. یا. پف نکرده یا شیرین نیست یا.....خلاصه که همشون. توی سطل اشغالن😂😂😂

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوگل کن 

کیک ساده شف طیبه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
دوست عزیز  گوگل نه   دوست  دارم شما خانمهای گل نظر  بدین یک بار

عزیزم اینجا که نمیشه یه دستور کامل را تایپ کرد 

اونی که بهت گفتم مرحله به مرحله با عکس و توضیحات کامل هست 

بازم میل خودتونه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
عزیزم اینجا که نمیشه یه دستور کامل را تایپ کرد  اونی که بهت گفتم مرحله به مرحله با عکس و توضیح ...

خانمی اول فکر کردم  داری شوخی میکنی اخه ب زبون شمالی این کلمه شف طیبه  یعنی ادم گیج یکم برام بد جا افتاد شرمنده الان سرچ  کردم فهمیدم مرسی گلم سپاس 

کاری دارید همینجا بگید من درخواست دوستی قبول نمیکنم