2777
2789

سلام

فردا قراره برم خونه بابام و جدا بشیم

دیروز دیگه واقعا تحملم تموم شده بود به شوهرم گفتم دیگه نمیتونم ادامه بدم و بهتره جدا شیم اونم گف اره منم خیلی فکر کردم بهتره جدا شیم

شوهرم میگه تو خوبی من اشتباه کردم زن گرفتم به درد زندگی متاهلی نمیخورم

شهرمون کوچیکه دیگه هپش زیر طعنه ی مردمم ، میدونم بابام دق میکنه 

همش به فکر خودکشیم

دارم دق میکنم

هیشکی نیس باهاش حرف بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالتونه؟

💞صلوات💞  برای رهاااایی از کرونا 💞💞سرم به سنگ نخورد ... سنگو زدن به سرم ...😔 فقط یه روزی، یه جایی، یه جوری ، یه کسی حتما میشه فقط صبر داشته باش دختر🔥🔥بدی هات خوبی ها تو از یادم برد😔 عشق یعنی حسرت پنهان دل  زندگی در گوشه ویران دل 🌸🍀🌸 دنیااای ما با عشق درگیره ❤🌺❤🌺 با تو آرام و  بی تو پریشان و ... دل که هوایی شدنش دست خودش نیست .... 😉😉😉 ناب و گیرایی گر چه نمی دانی 🥰🥰🥰 
نه عزیزم خیلی هم بد نیست . برای بعضی زندگی ها آرامش به همراه میاره ـ دیدم که میگم . آدم چقدر میخواد ...

از اون لحاظ بله ولی برای کسایی که دلشون راضی ب طلاق نیست خیلی سختا 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏
نه عزیزم خیلی هم بد نیست . برای بعضی زندگی ها آرامش به همراه میاره ـ دیدم که میگم . آدم چقدر میخواد ...

من فقط به فکر بابام سری قبل که برای قهر رفته بودم چن روز حالش بد شد و همش تب و لرز و استفراغ داشت  الان میدونم سکته میکنه