2777
2789
عنوان

یبوست کودک شش ماهه من😔😔

139 بازدید | 14 پست

خانوما، دختر شش ماهه من تقریبا 3روزه شکمش کار نکرده. ده روزه غذا رو براش شروع کردم و سه روز پیش بهش حریره بادوم دادم که دیگه شکمش کار نکرده. چیکار کنم؟ بیاین تجربه هاوونو بگین طفل معصوم خیلی اذیت میشه😢

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو غذاش یکن روغ زیتون بریز با روغن شکمشو ماساژ بده اگه شیر خشکیه اب یکم بیشتر بریز رقیق شه  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه خورده آب  و خاکشیر بزار رو گاز و شکر بریز بزار خوب شیرین بشه بزار حرارت ببینه بخورده بعد که ولرم شد بده بچه بخوره 

شکمش دیگه خوب کار میکنه 

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند

باید یکماه اول بهش غذای آبکی بدی بعد کمکم غذای شل و بعد سفت  

چون اگه یدفه شروع به غذا کنی روده بچه تنبل میشه 

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
باید یکماه اول بهش غذای آبکی بدی بعد کمکم غذای شل و بعد سفت   چون اگه یدفه شروع به غذا کنی رود ...

بله، حریره هم رقیق درست کردم ولی سه تا بادوم زده بودم که فکر میکنم زیاد بوده

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
یه خورده آب  و خاکشیر بزار رو گاز و شکر بریز بزار خوب شیرین بشه بزار حرارت ببینه بخورده بعد که ...

صاف کنم بدم یا خاکشیر هم بدم بخوره؟

صاف کنم بدم یا خاکشیر هم بدم بخوره؟

خاکشیر هم بده بخوره  بچمو از ۵ماهگی بش خاکشیر دادم