2777
2789
عنوان

حرکات جنین در هفته 21 بارداری

10920 بازدید | 26 پست

سلام مامانای مهربون

هفته 21 بارداری هستم و همیشه حرکات جنین رو پایین حس میکنم ولی امروز ک نشسته بودم احساس کردم بند بند زیر شکمم داره پاره میشه یهویی زیر شکمم درد گرفت تا دراز کشیدم خوب شدم بعد دیدم بچم داره تو واژنم ضربه میزنه

بنظرتون عادیه انقدر پایینه؟ خیلی نگران شدم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااا منم دقیقا مثل شما بودم همه گفتن طبیعیه چون بچه بریج هست به پایین ضربه میزنه

سعی کن استراحتتو بیشتر کنی من این کارو کردم دیگه حرکاتش پایین نیست

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
من ب دکترم گفتم گاها تو واژن حس میکنم گفت چون بچه بریجه هر وقت اونجور حس کردی شیاف استفاده کن توام ت ...

ن مت سفالیک بود ولی تو واژن حس میکردم واژنم تیرمیکشید

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
 دکتر رفتی؟

آنومالی ک ۱۸ هفته رفتم دکتر سنو آشنا بود گفت هیچ مشکلی نداره و جفت و سلامت بچه همه چی اوکیه ولی هنوز پیش دکترم نبردم طول سرویکسمم 36 بود انشاالله بعد تعطیلات میرم دکتر ...خطرناکه ینی؟

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
من ب دکترم گفتم گاها تو واژن حس میکنم گفت چون بچه بریجه هر وقت اونجور حس کردی شیاف استفاده کن توام ت ...

حتما میرم دکتر خیلی نگران شدم 

شیاف چی استفاده میکنی عزیزم؟ برای چیه شیاف؟

عزیزم میشه بگی حرکات چطورین ؟ من چیزی حس نمیکنم زیاد فقط دست که میذارم زیر شکمم یه حالت نبض یا ضربا ...

مثل خرکت ماهی یا بال بال زدن پروانه.یا مثلا دیدی بطری ابو تکون میدی چجوریه.یا مثل نفخ.اونی ک تو حس میکنی نبض شکمته.اگر جفتت قدامیه تا ۲۵ هفته جا داری حسش کنی.منم قدامی ام ۲۲ هفتمه خییییلی دیر ب دیر حس میکنم

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
آنومالی ک ۱۸ هفته رفتم دکتر سنو آشنا بود گفت هیچ مشکلی نداره و جفت و سلامت بچه همه چی اوکیه ولی هنوز ...

انشالله که چیزی نیست ولی اگه خیلی درد داشتی اورژانسی هم میتونی بری بیمارستان چک کنی

طبیعی بابا 

اخه همیشه پایین میزد جایی کش شلوار میگفتن طبیعیه ولی امروز یهو خیلییییی اومد پایین جوری ک حرکاتش تو واژنم حس میشه هووووف دلم داره میترکه

آنومالی ک ۱۸ هفته رفتم دکتر سنو آشنا بود گفت هیچ مشکلی نداره و جفت و سلامت بچه همه چی اوکیه ولی هنوز ...

خوبه ۳۶ من ۳۵ بودم

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
حتما میرم دکتر خیلی نگران شدم  شیاف چی استفاده میکنی عزیزم؟ برای چیه شیاف؟

وا شیاف چیه؟؟؟؟بچست دیگ تکون میخوره هردفعه یجا نیره چرا ب حرف کسایی ک سواد پزشکی ندارن انقدر راحت نگران میشی؟؟؟؟من روزی ک رفتم انومالی واژنم شدید تیرمیکشید.دکتر گف چیزی نیست سرشه فشار میده ب واژنت.بعد دوسه هفته بهتر شوم

ااا منم دقیقا مثل شما بودم همه گفتن طبیعیه چون بچه بریج هست به پایین ضربه میزنه سعی کن استراحتتو بی ...

جدی؟؟؟ شما هم حس میکردی داره تو واژنت میزنه؟ نمیدونم چرا یهو انقد اومد پایین من کلا خودم بخاطر احتیاط استراحت نسبی ام یعنی کلا دراز کشم یکم نشستم داشتم ارایش میکردم یهویی اینجور شدم تا دراز کشیدمم دردش رفت ولی هنوز پایینه

اره قدامی هست همش فکر میکنم اتفاق بدی افتاده که چیزی حس نمیکنم 

ن منم مث تو فکرمیکردم تازه کلی گریه کردم تپش قلبم گرفتم از استرس ولی دیدم عادیه یهو یروز خیلی تکون میخوره یروز کلا نیست