2777
2789

اگه هست و درمان شده لطفا بگه چجوری من این مشکل رو دارم همه راه هارو رفتم خوب نشدم 

مشکل لئه و دندان ندارم . فقط معدم مشکل داره و ترشحات پشت حلق دارم همین بینیمم کیپه همیشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر متخصص رفتی؟ دختر خواهرشوهرم همینطوری بود بردنش متخصص دارو داد خوب شد

اره هر دکتری که فکرشو بکنی رفتم . هرچی خوردم موثر نبود . میشه بپرسی ازشون چه دارویی مصرف کردن خوب شدن توروخدا افسردگی شدید گرفتم از کار و زندگی افتادم 

اره هر دکتری که فکرشو بکنی رفتم . هرچی خوردم موثر نبود . میشه بپرسی ازشون چه دارویی مصرف کردن خوب شد ...

سیتی اسکن از سر هم رفتی؟

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
دکتر متخصص رفتی؟ دختر خواهرشوهرم همینطوری بود بردنش متخصص دارو داد خوب شد

تورو خدا اگه میشه ازشون بپرسین چه دارویی مصرف کردن خوب شدن. همیشه دعاتون میکنم بخاطرش . بخدا زندگی واسم نمونده 

من خواهرم تازه عروس بود شوعرش گفته بود دهنت بوی خیلی بدی میده مامانم یواشکی بردش دکتر متخصص گفته بود فقط پنتو پرازول آبجیم یه سه ماهی انداخت الا نم۱۱ سال میگذره از اون موقع دیگه ندیدیم بو بده هودشم همش میگه خدا پدر دکتررو بیامرزه خیلی خجالت میکشیدم

تورو خدا اگه میشه ازشون بپرسین چه دارویی مصرف کردن خوب شدن. همیشه دعاتون میکنم بخاطرش . بخدا زندگی و ...

عزیزم از اون زمان تقریبا ۶ سال میگذره مطمئنم یادشون نیس چی بوده

هیچ وقت کسی رو کوچیک نکن"نقطه"هم کوچیکه ولی جمله رو تموم میکنه!!
عزیزم از اون زمان تقریبا ۶ سال میگذره مطمئنم یادشون نیس چی بوده

حالا میشه بپرسی تورو خدا . اگه اسم دارو ها یادشون نبود بگن مشکل از کجای بدنشون بوده . 

مشکل بوی بد از بینی داشتن دیگه . این مشکلی نیست که ادم یادش بره  من ۲ ساله درگیرشم زندگیمو تلف کرده همه چیزمو گرفته . تورو خدا بپرسین ازش . اگه خوب بشم همیشه دعاتون میکنم 

من خواهرم تازه عروس بود شوعرش گفته بود دهنت بوی خیلی بدی میده مامانم یواشکی بردش دکتر متخصص گفته بود ...

خواهرتون موقعی که نفس میکشییدنم بوی بد میومد از بینی شون؟

منم مشکل رفلاکس داشتم الانم یخورده خفیف دارم اگه مصرف کنم خوب میشم ینی 

اره یکم چرک داشت سینوس هام بینی هامم کیپ بود 

خب دیگه‌.علتش ترشحات چرکی سینوسهاته.منم اینجوری ام.چارش رعایته.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی