2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

100 بازدید | 10 پست

دومین سال عقدمه پارسال برام یه عیدی معمولی آوردن امسال گفتن بجاش پول میدیم دراومدن پونصد هزار پول اونم پنجاه تا ده هزاری گذاشتن پاکت بدون شیرینی و چیزی دادن بهم 

اگه بع شوهرم بگم چرا عیدی اینطور آوردید و بحث کنم راجبه اش مقصر من میشم یا اونا؟ 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دوس ندارم بی احترامی کنم چون زندگیمو دوس دارم شوهرمم دوس دارم ولی واقعا بی احترامی کردن بهم من چیزی نگفتم وظیفه خانواده اش بود تک پسر هم هست نمیدونم چجور بگم که ناراحت نشه

گلم اصلا راجع به هدیه و کادو و... گلایه نکن... واقعا زشته... یادشون می مونه... . 

آخه من تو فامیل خیلی خواستگار داشتم ولی به غریبه ازدواج کردم خیلی ها منتظر بودن ببینن چی برام میارن جلو مامانم خیلی ضایع شدم

آخه من تو فامیل خیلی خواستگار داشتم ولی به غریبه ازدواج کردم خیلی ها منتظر بودن ببینن چی برام میارن ...

کادو و هدیه ای که با تذکر خودت همراه باشه واقعا ارزشی نداره... فوق فوقش بخوای به فامیلاتون نشون بدی.... اتفاقا به روشون نیاری بهتره... در هر صورت یه عمر میخوای عروسشون باشی، بعدشم چرا فامیلاتون منتظرن ببینن چی کادو گرفتی؟؟؟ واقعا که... من خودم چون از هیشکی نمیپرسم که مثلا کادوی تولد یا عیدی و... چی گرفتی؟ بقیه هم از من درمورد این مسائل چیزی نمی پرسن... تا حالا به کسی نگفتم که مثلا فلانی چه کادویی بهم داده، حس میکنم حدم پایین میاد... این چیزا رو باب نکنیم

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن