2777
2789
عنوان

سیاه شدن قورمه سبزی

39462 بازدید | 48 پست

دوستان سلام من قورمه سبزی های خوشمزه ای درست میکنم اما هیچ وقت سیاه نمیشه😥 البته بگم زیاد روغن نمیریزم به خاطر پدرم که بیماری قلبی داره اما هر کی خورده خوشش اومده رب انار هم میریزم یه مقدار رب انار و آب نارنج میریزم سبزیشو از قبل با روغن تفت میدم اما چرا سیاه نمیشه یوقتایی که بابام نباشه روغن بیشتر میریزم اما بازم سیاه نمیشه یکی از دوستانم گفت  باید شنبلیله رو جدا تفت بدی چطوریه میشه راهنماییم کنید دو سه روز دیگه مهمان داریم میخوام اگر بتونم سیاه بشه فوت و فن خاصی داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید سبزیشو خوب سرخ کنی  در حدی که سبزی جم شه مثل تفاله چایی شه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

چرا اصرار داری که سیاه بشه؟!

من اصلااااا خوشم نمیاد😐

مهم عطر و طعمشه...

اصن اسمش روشه...قرمه سبزی باید سبز باشه😊

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

آخ آخ من امشب مهمون دارم.... قرمه از ظهر گذاشتم بار الان آمادع شده ...ولی میترسم دلچسب نباشه... عکسشو بزارم؟

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....

شنبلیله زیاد تلخش میکنه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

سبزی که زیاد روغن زده بشه و زیاد سرخ شه نه تنها ساام نیست بلکه موجب بیماری هم میشه😊

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱