2777
2789
عنوان

سیاه شدن قورمه سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 39783 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اصرار داری که سیاه بشه؟! من اصلااااا خوشم نمیاد😐 مهم عطر و طعمشه... اصن اسمش روشه...قرمه سبز ...

درسته موافقم باهات اما هر وقت درست میکنم با وجود اینکه خوشمزه میشه مهمونام یا دوستام میگن کاش سیاه بود بهتر میشد 

میشه بگید سبزی چی میریزید ک خوش طعمو خوش بو میشه  البته با مقدار

ما جعفری _ گشنیز_شنبلیله _شوید_اسفناج _تره_برگ چغندر میریزیم مقدارشو نمیدونم متاسفانه.میریم از باغ یکی از دوستان پدرم میخریم خودش به اندازه بهمون میده بسته بندی میکنیم تو فریزر میذاریم 

باباجان سلامت غذا براتون مهم باشه نه قیافه اش کم.تفت بده

باور کن تمام غذاهام بدون روغنه و خیلیم خوش طعم میشه مرغ رو تا به حال با روغن تفت ندادم خورشت قیمه و بامیه هم بدون روغن درست میکنم قورمه سبزی هم همین طور ولی جلو مهمون که میگن سیاه بشه میخوام 

نمیدونستم. مرسی عزیزم حتما این کارو میکنم 

خواهش میکنم عزیزم

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم