2777
2789
عنوان

شوهرم خوشحال نشد که حامله هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 23 پست
احساس کردی یا خودش گفت خوشحال نشده؟؟؟؟؟!!!!! چون احساس ما با واقعیت مطابقت ندارد بعدشم چون مَرده تا ...

قربونت عزیزم‌ممنونم بابت راهنماییت

خــــــــــدایا فرزندم را  سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه تو این کرونا و گرونی و .. نباید خوشحال باشه. اول باهاش هماهنگ میکردی بچه میخواهی یا نه و بعد ...

باهم تصمیم گرفتیم اما نمیدونم چرا اینجوری احساس میکنم اما بازم راست میگین بخاطر مسئولیتش هست

خــــــــــدایا فرزندم را  سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍
فدات شم عزیزم، با فسقلیتون خوش باشین، ان شاءالله قدمش خیرِ❣️❤️🎉🎊🥳

انشالا 

ازت ممنونم 😍🥰🤩😘😘😘

با هماهنگی هم تصمیم به بارداری گرفتید ؟

اگر منم شرایطش رو نداشته باشم

خوشحال نمیشم

حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍
با هماهنگی هم تصمیم به بارداری گرفتید ؟ اگر منم شرایطش رو نداشته باشم خوشحال نمیشم

باهم تصمیم گرفته بودیم

واقعا سخته بچه دار شدن تو این زمونه...شوهر من‌ موافقه ولی من دو دلم

منم‌ دوست دارم بچه دار بشم ولی همه اش به آینده نامعلوم این مملکت نگاه میکنم و نا امید میشم....گرونی هم که بیداد میکنه