2777
2789
عنوان

تریلی دارها بیان

375 بازدید | 11 پست

من به راهنمایی ومشورت شما نیاز دارم دریغ نکنید شوهرم میگه خونه مون را بفروشیم به اندازه پولش تریلی شراکتی  (دو ونیم یا سه دونگ)بخریم بعد بریم اجاره ویه خونه به مرور بخریم یا بسازیم خیلی مطمئن هس میگه میدونم کارم درسته میخاستم ببینم درامدش خوبه بعد ضرر نکنیم البته خودش اصلا کارش رانندگی نیس

تریلی دار نیستم ...ولی این کار ی ریسک بزرگه ...تریلی و ماشین سنگین اول ک باید ی راننده خیلی خوب داشته باشه ک هم چپ و تصادف نکنه هم مواد و قاچاق جابه جا نکنه ک تو دردسر بیوفتین ....من باشم قبول نمیکنم ....

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تریلی دار نیستم ولی دیدم کارشون خوبه شریکش باید مطمعن باشه

به نظر شما این کار درسته؟؟

اخه ما خونمون را دوست نداریم قصد عوض کردن داشتیم که حالا شوهرم این فکر به سرش اومده

به نظر شما این کار درسته؟؟ اخه ما خونمون را دوست نداریم قصد عوض کردن داشتیم که حالا شوهرم این فکر ب ...

نه ریسکه خونه رو با هرچی عوض کنی باختی حتی اگه بد باشه ادم سرپناهو نمی فروشه که

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
اره میگه یه شریک خوب و مطمئن پیدا کنم

شغل سختی هست ب دردهمه کس نمیخوره و خیلی زود پشیمون میشه ....مااتوبوس شریکی داشتیم فروختیم 

نه با کسی که شغلش باشه شریک بشیم

شوهرمنم شغل همه فامیلش اتوبوسه ولی بازم ب دردش نخورد ....ان شاالله ک براتون خیره ....بقول همسرم ماشین سنگین و اتوبوس کاملا شانسی ی وقت ب یکی میوفته و براش خوب میشه ی وقت ن ....ولی اصلا ب نظرمن این کارو نکن ک فقط خونتو ازدست میدی