2777
2789

۱)  شوهرم بچه ننه بود الانم هست ✓ اما من رفتارمو با خونواده شوهرم بهتر کردم  جبهه نگرفتم حساسم نبودم بهتر شدن. از این بهتر شدم استفاده کردمو اخلاقای بدشو‌مثل با رفیق بیرون رفتناشو به خونوادش با مهربونی و‌دلیل گفتم. اوناهم کمکم کردن و‌الان شوهرم هیچ رفیقی نداره .

۲)وقتایی که شوهرم دعوام میکرد و به کتک کاری میکشید که قسم میخورم یه درصدم مقصر نبودم. به خونوادم میگفتم اونا هم  میومدن و دعوا و مکافات و قهر ،  البته خانوادم فقط میخواستن ترسش بدن اما هرگز  پای دادگاه نرفتیم گرچه خواسته من این بودکه حدا شم اما هیچ وقت گوش به من نمیدادن و کار خودشونو میکردن.   

✓  هر وقت میدیم داره بد اخلاق میشه  کاری میکردم که بدتر نشه گرچه از درون به خودم فحش میدادم اما هیچ وقت دیکه نزاشتم ادامه پیدا کنه هرچیزی شد میگفتم تو درست میگی  اره تقصیر منه. میگی چکار کنم ازش بیشتر راه حل میخواستم   این که ازش با ارامش  سوال میپرسیدم که خب حالا چکار کنم یا چی میشه   اتیشش میخوابید بحثا مو دیگه این ور و اون ور انتقال ندادم  از طرفی دوست خوبیو پیدا کردم که اخلاقو رفتارش عین خودمه. خیلی ارومم زندگیم بهتر شده  شوهرمم مشکلی نداره 

۳) بی نظمی هایی که کلافم میکرد   لباس های زیاد  بهم ریخته اشپزخونه و انباری   ✓ کتابی خوندم به نام نظم در خانه  خیلی روم تاثیر گزاشت   توصیه میکنم همه بخونین 

۴)   بورس  هرگز طلا یا وسیله ای نفروشین بزارید بورس گرچه از هر سرمایه گزاری ای بهتر هست اما سرمایه داران هم میگن اگر تونستی یه طلا به طلاهات اضافه کنی یا یه متر زمین به زمینت این خیلی بیشتر اسمش به سرمابه گزاری میخوره و سود کردیه  ✓ در عوض پونصد تومن هایی که نمیدونی چجور خرج کنی و اضافه. اومده از اونا سهام بخری و بزاری چند سال بمونه این  بهتره واسه بورس.  

۵) اگر شاغلین  کارمندین که هیچ اما اگر خیاط و شغل ازاردید سعی کنید همیشه بروز بشین و قیمتا رو کم کنید در عوض مشتری بیشتر این جوری بیشتر سود میکنید 

۶)  از فایل های زندگی موفق دکتر داریوش فرهنگ استفاده کنید  خیلی عالین ایشون مدرکشونو از دانشگاه واشنگتن امریکا گرفتن و  خیلی بروزه  اولین جلسه رو گوش بدید میدونید که چقدر اشتباهات کوچیک کردیمه و باعث شده سو تفاهم بشه. 

۷)خواهش میکنم تو انتخاب شریک زندگیتون حساس و‌بی احساس باشید  مردی که مدام از این و اون میگه  هرگز دلش با شما نیست چرا شما رو انتخاب کرده خدا میدونه  اما کسیو انتخاب کنید که بگه یا شما یا هیچ کس   این اولین قدم برای ازدواجه   نکاه کنید ببینید طرز فکرش با شما یکیه  خونوادهاتون فرهنگ فاصله طبقانی یکیه در اخر اگر همه چیز خوب بود از خودتون بپرسید ایا با این شخص  خوشحالید ؟  نامزدی یا عقدی الان از خودت بپرس اگر با این شخص الان که دوران خوشیه خوشحال نیستی  یا خیلی طول میکشه خوشحال بشی یا هرگز خوشحال نمیشی   حرف مردم حرف مادرم نداشتن بکارت و همه چیزو بریز دور و‌فکر کن واقعا با این خوشحالی ؟ 

سالی خوش برای همتون ارزو میکنم  پر پول و خوشبخت و شاد باشید  ان شالله امسال سالی باشه که خواستتو خدا براورده کنه 

اگر دوست داشتین لایک کنید اگر شماهم چیزی از زندگیتون بوده و میخواین بگین حتما بگید.  حتی شده یک خط. یا شده کامل  خوشحال میشم همراهی کنید. 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

اگرتوعقدت میفهمیدی شوهرت اعتیاد کمی داره ورفیق ناباب داره و با یه خانواده داغونتر ازخودش وخواهر بدترازخودش وعقاید عصر قجری و خالت وفضولی بیش ازاندازه و....... ولی مجبوربه ازدواج میشدی الانم با میگفتی اینکاراروکنیم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگرتوعقدت میفهمیدی شوهرت اعتیاد کمی داره ورفیق ناباب داره و با یه خانواده داغونتر ازخودش وخواهر بدتر ...

اگر ازدواج کردیه دیگه نه ولی اگر عقد یا نامزد بودی حتما میگفتم 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

تصمیم گرفتم دیگه مسئول کارای همسرم و دیگران نباشم!

اگه همسرم لباس خوب نمیپوشه،اگه به خودش نمیرسه(علی رغم اصرار من) دیگه بیخیال بشم!(یه بار دیگه که خبر خواستگاریم به گوشش برسه خودشو درست میکنه!)

من همین یه دونه ام!

احسنت.دمت گرم👏👏

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

صمیمی شدن با خانواده شوهر ممنوع..متعادل فقط

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
تصمیم گرفتم دیگه مسئول کارای همسرم و دیگران نباشم! اگه همسرم لباس خوب نمیپوشه،اگه به خودش نمیرسه(عل ...

خبر خاستگاریت به همسرت برسه ؟ متوجه نشدم 

صمیمی شدن با خانواده شوهر ممنوع..متعادل فقط

اره نگفتم خونه یکی بشم اما دیکه جبهه هم نمیگرفتم.  ی جوری باشیم که نه سیخ بسوزه نه کباب 

خبر خاستگاریت به همسرت برسه ؟ متوجه نشدم 

یه بار باهم رفتیم بیرون انقد که بهم ریخته بود خانومه ازم خواستگاری کرده بود گفتم شوهرمه.گفت زیادی بودی دادنت به این!همسرم شنید ناراحت شد!😂😂😂

من همین یه دونه ام!

برخوردت رو تو موقع عصبانیت شوهرت میپسندم.

منم تنها عیب همسرم عصبی بودنش هر ماه یکی دوباره.و متاسفانه من فقط تا حدی صبر میکنم ولی بعدش همش بهش توهین میکنم اونم عصبی تر میشه و همیشه هم اونه که عذرخواهی میکنه.گاهی از خودم متنفر میشم ک انقد بهش توهین میکنم بعد میگم ولش کن میخواست عصبی بازی در نمیورد🙄