2777
2789

من شش ما داشتم   اخرشم نخش گم شده  هیچ دکتری نمیتونه درش بیاره باید شکممو تکه تکه کنن تا در بیاد 😅😅😅 الان ۴ ساله دارمش

خدایا کمکم کم صبور باشم بخشنده  ❤️❤️⁦:-*⁩⁦:-*⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخدا،،منم دارم😂

نخش معلوم اگه میشه که خوبه مال من انقد رفتم واا کردم که دربیارن دیگه خسته شدم نیست میگن

ای وای آخرش چجوری درش میارن واست؟

شاید  بمیرم 😅 فعلا قصد بچه ندارم انقد عاشق این زندگی نکبتم نیستم که همون بمیرم بهتره اصلا نمیخوام در بیارم ۴ سال دیگه.وقت داره 

من ک خیلی خونریزی دارم

اره وحشناکه اولش  من ک انقد خون ریزی داشتم شوهرم وحشت کرده بود منو میبرد دکتر  اخرش بعد شش ماه میزون شد 

منم یه نه ماهی میشه گذاشتم دکتر گفت نخش معلوم نی

اره انقد سونو میفرستن سنو میگه همه چیز اوکیه سرجاشه  بعد مامایی میگه نیس  اصلا نگران نیستم ک نیست

اره وحشناکه اولش  من ک انقد خون ریزی داشتم شوهرم وحشت کرده بود منو میبرد دکتر  اخرش بعد شش ...

خودش واسه خودش تنظیم شد یا دارو خوردی؟ وای من ک کلافه شدم

میترسم درش بیارم آخه یه دوقلو ۴ساله دختر دارم و یه پسر دو ساله

از طرفی هم خیلی اذیت میشم با آی یودی