2777
2789
عنوان

خانوما به کمکتون خیلی نیاز دارم

146 بازدید | 16 پست

لطفا میشه به این عکس رای بدین برنده بزنید. خیلی مهربونین.. فقط بیست تا رای لازم داره برنده بشه.. لطفا لطفا

https://instagram.com/stories/caspian.hyper/2534896858029256753?utm_source=ig_story_item_share&igshid=ohlto7cjomeo

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رای دادم

میشه ازت یه سوال درمورد اینستا بپرسم؟☺️🙏

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

منم رای دادم

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

کسی میدونه وقتی ما توی اینستاگرام باشیم و حالا بریم به اصطلاح اینستا گردی برای فردی که باهاش توی اینستا چت میکردیم نقطه سبزه میاد یا نه؟

جان اگه بلد باشم راهنمایی میکنم خودمم زیاد وارد نیستم

وقتی ما توی اینستاگرام باشیم و حالا بریم به اصطلاح اینستا گردی برای فردی که باهاش توی اینستا چت میکردیم نقطه سبزه میاد یا نه؟(یعنی میخوام بدونم باید توی قسمت دایرکت ها باشیم که نقطه سبز بیاد یا نه کلا وقتی بریم توی اینستا نقطه سبز برامون میاد)

«نقطه سبز منظورم همون علامت سبزه هست که نشون میده ما انلاینیم»

بله میاد

اها مرسی عزیزم ممنون