2777
2789

چند ماهه که متوجه دو برجستگی روی شکمش شدم الان دو سالشه . چطوری متوجه بشم از چیه

کسی اینجوری بوده

چطوریه؟ میبردی دکتر عزیزم؟ منم اطلاعی ندارم ک توضیح بدم 

تو سرچ بزن شاید باشن ک تاپیکای مثل شما داشتن

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای یادم انداختی ب خواهرم یکسالش بود که جای خوصیصیش پف کرده بود بردیمش دکتر بدبخت عملش کردن خیلی اذی ...

طفلی 

چرا ؟ چی شده بود 

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
وای یادم انداختی ب خواهرم یکسالش بود که جای خوصیصیش پف کرده بود بردیمش دکتر بدبخت عملش کردن خیلی اذی ...

چجوری پف کرده بود یعنی

چه مقدار ؟ درد یا چیزی نداشت 

بچه من طفلک همش بیقراری داره و بهونه میگیره که من ربطش میدم به دندون در آوردن 

چطوریه؟ میبردی دکتر عزیزم؟ منم اطلاعی ندارم ک توضیح بدم  تو سرچ بزن شاید باشن ک تاپیکای مثل شم ...

سرچ کردم چیز ی که کمک کنه نبود

خیلی بزرگ نیست ها اندازه دو تا تخود که زیر پوست باشع و زیاد هم برجستکی نداره و از بچگی همش بیقرار بود که میگفتیم واسه دندونشه .علائم دیگه ای نداره ولی من نگران شدم 

اول فک میکردم طبیعیه ولی اتفاقی توی نت دیدم زده فتق اپی گاستریک 

حالا نمیدونم این نوع فتق چه علائمی بوجود میاره . دکتر ها هم خوب نیستن و بی مسولیت

سرچ کردم چیز ی که کمک کنه نبود خیلی بزرگ نیست ها اندازه دو تا تخود که زیر پوست باشع و زیاد هم برجست ...

ببرش یه متخصصی ک معروفه و همه راضین ازش

چجوری پف کرده بود یعنی چه مقدار ؟ درد یا چیزی نداشت  بچه من طفلک همش بیقراری داره و بهونه میگ ...

نمیدونم چطوری پف کرد ولی یهو مامانم متوجه شد میگفت آخرای روز که میخواستیم عملش کنیم میگفت درد میکنه فک کنم دوسالش بود چون میتونست کمی حرف بزنه آره کم پف کرده بود ن زیاد دکتره ب مامانم گفت این چیز خیلی کم اتفاق میفته و تقریبا غیر ممکنه نمیدونم چرا دختر شما اینطور شده