2777
2789
عنوان

عیدی

92 بازدید | 9 پست

من تازه عروسم و چهارماهه که عقد کردم

عید امسال اولین عیدم بوده

سال تحویل رو خونه مادرشوهرم بودم و شوهرم شبش همونجا ی مدال طلا همینجوری اورد گفت عیدیت باشه

من توقع داشتم برای عید با خانوادش بیان خونمون و این طلا رو بزاره داخل گلی چیزی برام بیارن

نه همینجوری ساده و خشک و خالی

آیا توقعم بیجا هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدال طلا چیه.از اینا که به ورزشکارا میدن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

نه توقعت درست بوده. نباید خونشون میرفتی شب عید تا اول اونا بیان عیدی بیارن خونه ی پدریت بعدا بری خونشون.

حالا دیگه خودتو ناراحت نکن. همینقدر که بفکر بوده برات طلا خریده خوب بوده. خیلی ها همینم دیگه انجام نمیدن به بهانه ی گرونی

با یه صلوات آمین بگو دوست گلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ.🍀

دیگه سال تحویل نرو خونشون من بابام گفته حق نداری سال تحویل بری خونشون اونم حق نداره سال تحویل بیاد خونمون سال ک تحویل میشه بعدش شوهرم میاد دنبالم خونمون بعد باهم میریم خونه شوهرم اینجوری هم احترامت هس هم عزتت 

امسال ک گذشت سال دیگه بگو مامانم یا بابام گفته سال تحویل باید این جا باشین 

من یا این روش پارسال عیدی بهم یه دست لباس سر تا پا و یه النگو و 200 تومنم پدر شوهرم داده

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼