سلام دوستان یه دوست شهرستانی داشتم دوران دانشگاه دختر مثبت و ساکتی بود که فقط باهاش سلام علیک داشتم بعدش من ازدواج کردم و اونم یکسال پیش با یک پسر خوب ازدواج کرد و اومدن تهران پارسال من باردار بودم بهم زنگ زد و منم دلم سوخت گفتم بیا خونمون اومد واقعا از اون چیزی که فکر میکردم ۱۸۰درجه فرق داشت دیدم خیلیم همه فن حریف و حسابی زرنگ یعنی ازکارایی که با شوهر بدبختش وخانوادش کرده بود میگفت
نمیدونم چرا صبح ک ازخواب بیدارمیشم ظهره🥴 شمارونمیدونم ولی حضرت عباسی من ب ماسک وابسته شدم.بدون اون انگارشورت پای دماغم نیست😷😂 ن تنهادیگه ۱۸سالم نیست بلکه ۱۹.۲۰و۲۱روهم ردکردم تورو خدا یه دیقه وایسیم ببینیم چی داره میشه😐😩معلوم نیست روی خوش زندگی سمت کیه ک ک..ونش سمت ماست😏کارما باش کسی ناراحتت کردخودت جرش بده😤من هیچوقت مشکلمون رو باخانواده پدری نفهمیدم فقط میدونم باید قهرباشیم😊از خانواده پدری فقط با بابام رفت و آمد داریم.آدم بایدانگل شناسی بخونه تابتونه یسری هارو بشناسه
نهایت اگه صمیمی هم هستین تا ی حدی باشین ک ب رفت و امد نکشه
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌