2777
2789
عنوان

بارداری تو ۴۰ سالگی

499 بازدید | 16 پست

به نظرتون اگر کسی تو ۴۰ سالگی ازدواج کنه احتمال بارداریش چقدره؟ 

یعنی متولد ۵۸ باشه

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

بستگی به بدنش داره زنمو من 43سالگی حامله شد

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری دکتر و آزمایش و اینا بدی من یه کسی رو دیدم تو مطب دکتر وقتی تو بارداری میرفتم تو سن چهل سالگی بعد بیست سال تلاش سه قلو باردار شده بود

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اختلاف سنیش بدتره ، مادر ۶۰ ساله با بچه ۲۰ ساله!!

بله اما خب اون بنده خدا هم‌ی بار جدا شده و دوباره میخواد ازدواج کنه و دلش بچه میخواد 

دیگه عمر دست خداست .... 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

دخترخاله من پزشک متخصص هست متولد ۵۸ الان بارداره و خیلی از دوستای دیگشونم که پزشکن با همین شرایط سنی باردارن، یعنی بین خانومایی که تحصیلات عالیه دارن خیلی هم معمول هست باردار شدن تو این سن

💚💖