2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمکم کنید

103 بازدید | 11 پست

وقتی عکسی رو میزاریم پروفایل واتساپ .بعد توی هر گروهی از واتساپ که عضو باشیم پروفایل ما رو میتونند ببینند .وقتی زده باشیم مشاهده پروفایل فقط برای مخاطبین ولی اون گروه هیچ کدومشون توی مخاطبین من نیستند ؟التماستون میکنم جواب بدهید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم نمیتون فقط کسایی که شمارشونو سیو داری و جزو مخاطبینت هستن میتونن ببین البته تو تنظیمات وات ...

وای تو رو خدا درستش همینه که شما میگید بالاتر خانمی گفتند که توی گروه میتونند عکس رو ببینند. نه هیچ کدوم توی مخاطبین من نیستند. تو رو خدا نطنیتی که نمیتوانند ببینند ؟

وای تو رو خدا درستش همینه که شما میگید بالاتر خانمی گفتند که توی گروه میتونند عکس رو ببینند. نه هیچ ...

اره عزیزم فقط تنظیمات واتساپت رو حالت مشاهده پروفایل فقط برای مخاطبین من باشه حله همه چی نگران نباش 

نه نمیتونن چون جز مخاطبین تو نیستند تنظیمات واتساپو درست کن بزن فقط مخاطبین 

خواهش میکنم جواب منو بدید .تنظیمات رو زدم فقط مخاطبین .ولی توی گروهی عضو هستم اونا اسمشون توی مخاطبین من نیست میتونند ببیند یا نه ؟لطفا جوابمو بدید اگه می دونید 

خواهش میکنم جواب منو بدید .تنظیمات رو زدم فقط مخاطبین .ولی توی گروهی عضو هستم اونا اسمشون توی مخاطبی ...

نه اصلا حله نگران نباش 

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر یادگاری که دراین گنبد دوار بماند