2777
2789
به خواهرت بگو جوری که ناراحت نشه ازش بخواد این دوتا رفتارشو ترک کنه بگه از این رفتارش ناراحته اگه پس ...

اره ترم ۱۰ پزشکیه

این پسره چون در کل کیس مناسبی بود بهش اوکی دادیم و خواهرم اصن تو فاز ازدواج نبود

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
اره ترم ۱۰ پزشکیه این پسره چون در کل کیس مناسبی بود بهش اوکی دادیم و خواهرم اصن تو فاز ازدواج نبود

ببهترین راه اینه که خواهرت باهاش صحبت کنه اگه درست بشو باشه باید با حرف خواهرت تغییر کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا مثلا خیلییییی اعتماد به نفس داره

روزای اول همینطور با شلوارک و اینا عکس میفرستاد

و بگم خواهرم خیلییی باشهصیتع و اصلا طوری رفتار نمیکنه که کسی اینطور اجازه ای به خودش بده و اینکارو بکنه

ولی این کرد😑

عزیزم تویکم سخت میگیری نامزد منم با پدرم خیلی صمیمی بود حتی رازهاشو با پدرم درد دل میکرد نه با من و ...

اخه مشکل اینجاست ما هنوز انقد از اون مطمئن نیستیم و باهاش راحت نیستیم که اون هست😑

اخه مشکل اینجاست ما هنوز انقد از اون مطمئن نیستیم و باهاش راحت نیستیم که اون هست😑

کلا بعضیا زودخودمونی میشن 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
عزیزم تویکم سخت میگیری نامزد منم با پدرم خیلی صمیمی بود حتی رازهاشو با پدرم درد دل میکرد نه با من و ...

عه شایدم من دارم سخت میگیرم ولی بعضی وقتا انقد حرصم میگیره از دستش میخوام خفه شم😤

عه شایدم من دارم سخت میگیرم ولی بعضی وقتا انقد حرصم میگیره از دستش میخوام خفه شم😤

طبیعیه خب یک آ م جدید وارد زندگیتون شده یکم موذبین و میترسین

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
@آنید_    

دوتا خانواده با طرز برخورد اجتماعی متفاوت.

بابای منم پزشکه و حساس .

میفهمم که جَو چطوریه و چی میگی.

نه فکر نمیکنم خسیس باشه.حالا بازم باید تحت نظر بگیرینش و تو موقعیت های مختلف قرارش بدین و بسنجینش. عجله نکنین...

دلیل اون رفتارهاش بخاطر تفکراتش تو محیطیه که در اون پرورش یافته و بزرگ شده....

شک نکن اون قصد جسارت نداره و فقط نمیدونه که اینجور نشستن و اینجور حرف زدن و اینجور رفتار کردن درست و اصولی نیست. اون واقعا نمیدونه...

مرد ها قابل یادگیری هستن مسائل رفتار در اجتماع چیزی نیست که بگیم تا اخر عمرش همینطور میمونه و درست بشو نیست و فلان....

میگه که: رفتار شما میانگین رفتار 5نفر از ادم هایی هست که شما باهاشون زندگی میکنید...

محیط خیلی مهمه .محیطی که یک انسان رفتارش در اون شکل میگیره...تفکراتش شکل میگیره....باید ها و نباید ها شکل میگیره.... 

کمی زمان میبره تا بتونه یاد بگیره...

باید بهش با روش های درست یاد داد..بالاخره هر انسانی کاستی هایی داره.. این کاستی های ایشون جوری نیست که بگیم نع..حل شدی نیست .

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   
دوتا خانواده با طرز برخورد اجتماعی متفاوت. بابای منم پزشکه و حساس . میفهمم که جَو چطوریه و چی میگی ...

بله 

ممنون❤

تا عکسشو نزاری نظر نمیدیم😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)