2777
2789

چه طور برنامه ریزی میکنید تا به همه کارهاتون برسید و از همه مهمتر خودتونم از پا نیفتید

به فکر پیشرفت روحی خودتون باشید 

کتاب بخونید وقت بزارید بداش

ورزش حداقل هفته ای چند روز داشته باشید

به خانه داری برسید بگید خانه داری تون چه طوره مثلا کارگر میارید یا شوهرتون کمک میکنه؟

یا کارها با خودتونه خرید های خورده ریز رو خودتون انجام میدید یا همه خریدها با خودتونه یا با شوهرتونه؟

اگر شاغلید چه طور برنامه ریزی میکنید کارها رو انجام بدید؟

به شوهرتون برسید براش زمان بزارید تا حرف بزنید شوهر خودم براش مهمه 

من قبلا خیلی بهتر بودم یه زمانهایی که شاغل بودم اگه مهمون داشتم واقعا از پا نیفتادم البته 

ناگفته نماند کار تو تهران سخته و واقعا با شهرستان قابل مقایسه نیست

✍✍✍✍✍✍✍

خانمها یه موضوعی من قبلا افسردگی داشتم حدود دو ساله ولی میخوام دوباره مثل 

قبلم یه زن موفق و خانه دار و شوهر دار و از همه متر اهل پیشرفت باشم و به خودم و زندگیم اهمیت بدهم

@اوپرا  

@nazaninnnn  

@بامدادخمار  

@دختر_گرانبها  

@_شادی_بهشتی  

اگر کسی رو میشناسید تگ کنید ممنونم

شاغلم 

همسرم تو کارها کمکم میکنه سعی میکنم دو سه تا خورشت درست کنم فریز کنم 

تو دفتر اگه بیکار باشم کتاب میخونم

خریدهارو هم باهم انجام میدیم

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،سایت نردیشمی رو یه سر بزن،خانم زهرا نجاری مدیر سایته،تجربیاتشون رو راجع به بولت ژورنال مینویسن،بولت ژورنال یه دفتر برنامه ریزی همه جانبه و شخصی سازه،فکر کنم خوشت بیاد،به ذهن من که نظم داد...البته به مرور اثراتشو میبینی.

6روز هفته و روزی پنج ساعت شاغلم 

سه روز در هفته روزی یک ساعت کلاس انلای ورزش دارم 

کار خونه رو در حد ظرف و لباس و اشپزی با همسرم انجام میدیم اما هر کدوم یکارو بهتر میتونیم بکنیم و وظایف تقسیم میشه (مثلا من غذا پختن ایشون اتو کردن)

ولی تمیز کاری اصلی خونه همیشه کار گر میاد

و به هیچ عنوان به خودم فشاری ازین بابت نمیارم 

صبح کارم و عصر ها به کتاب و فیلم و ورزش و ... میگذره

خرید خونرو من باید حواسم باشه و لیست تهیه کنم ولی خرید اکثرا با همسرمه به جز یه چیزایی که میدونم بلد نیست

و البته که منم افسردگی داشتم و تحت نظر دکتر بودم

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

من شغلم نیمه وقت هست، در نتیجه فرصت برای پرداختن به کارهای مورد علاقه ام رو دارم، همسرم در امور خانه همکاری داره و اهل سختگیری نیست. سبک زندگی مون طوریه که رفت و آمد چندانی با فامیل نداریم و بیشتر با دوستان وقت می گذرونیم.

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
می تونی ورزش کنی ساعت کاریت چقدره مهمون  داشته باشی چی ککمک همسر مهمه

انتهای ورزشم دراز نشست و اسکاته

۸تا ۱نیم دو گاهی بیشتر 

۴تا ۸

اگه مهمون داشته باشم بله همسرم کمک میکنه

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

6روز هفته و روزی پنج ساعت شاغلم  سه روز در هفته روزی یک ساعت کلاس انلای ورزش دارم  کار خ ...

تو افسردگی به همه کارها میرسیدید این برام مهمه 

ساعت کارت خیلی کمه من تهران بودم

۶ صبح میزدم بیرون ۶ غروب خونه بودم

تو افسردگی به همه کارها میرسیدید این برام مهمه  ساعت کارت خیلی کمه من تهران بودم ۶ صبح میزدم ...

تو افسردگی خودمو به زور میکشوندم باشگاه و کلاس موسیقی  واقغا به زور

بله من قبلا دوشیفت بودم 

الان خداروشکر نجات پیدا کردم ولی سر کار هیچ وقت ازادی برای سر خاروندن هم ندارم

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

ادیتورم واسه همین میتونم تو خونه هم کار کنم

پسر دوساله دارم وقتی اون خوابه ادیتام رو میزنم

همسرم به هیچ وجه کمک نمیکنه همه کارا رو دوش خودمه

ولی به شدت با نظمم اصلا خونم رو کثیف و نامرتب نمیبینین

البته پسرم خیلی شلوغه ولی ریخت و پاش نداره

خلاصه جونم بگه برات که درسم میخونم و بعضی وقتا حس میکنم از پا دارم میوفتم

چون بعضی شبا مجبورم ۳ ساعت بخوابم از مامتنم کمک میگیرم بعضی وقتا تا پسرمو نصف روز نگه داره به خونم برسم

یکیش امروز ۳ ساعت تو خونه تنها بودم

خدایا به بزرگیت قسمت میدم کمک کن

بچه ها ازتون ممنونم امیدوارم بقیه هم نظر بدن

شوهرم اصلا کمک نمیکنه خیلی تلاش کردم نشد

برام کار جدید ایجاد نکنه کمک نمیخوام 

من دوساله شاغل نیستم ولی کمک همسر خیلی خوبه حتی زمان مهمون داشتن و یه سری خرید

من هنوز موفق نیستم تو این زمینه

ولی تجربیاتم ایناس

لیست غذا رو هفتگی بنویسین تا بدونین این هفته چه خریدهایی باید انجام بدین، اینجوری تو وقت صرفه جویی میشه

یکارایی رو باید به موقع انجام داد و نذاریم تلنبار شه مثلا صبح به صبح اولین کار شستن سرویس بهداشتی باشه

یا شبا قبل خواب آشپزخونه کاملا تمیزشه

تاجای ممکن از وسایل کمکی خونه استفاده کنیم مثلا حتی لباس زیرهامونم با ماشین لباسشویی بشوریم

بچه ها رو عادت بدیم که یوقتایی مامان احتیاج داره تنها باشه و برای خودش وقت بذاره

من بچه ها رو ساعت ۹/۵ ،۱۰ میخوابونم و خودمون ساعت ۱۲_۱ میخوابیم، تو این مدت فیلم میبینیم، حرف میزنیم ...

بچه ها نباید به همه چای خونه دسترسی داشته باشن ویلا خونه رو منفجر میکنن

بازم یادم اومد مینویسم