2777
2789
عنوان

گاو نه من شیر ده 😔

336 بازدید | 20 پست

سلام

همسرم همیشه تو لحظه هایی که میخاد برام شادی خلق کنه .. همه زحمتا رو میکشه .. پول خرج میکنه .. و خیلی چیزا ولی تهش با یه دعوا و بد اخلاقی گند میزنه به همش 

دیگه اون کار ، اون هدیه ، اون جشن ، یا هر چی هست کوفتم میشه  😞😞

خیلی ناراحتم 

چرا اینجوریه ؟

برا شما هم پیش اومده ؟😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم🙃

اما از قدیم گفتن کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی 

نمیدونم راهش چیه

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 
چرا اخه ؟ چیکار کنیم ؟😞

نميدونم چشه كارى ميكنه كه تمام محبتاش از چشمم ميوفته بقيه هم باورشون نميشه اين محبت هم ميكنه فكر ميكنن كلا بداخلاقه

٧ ساله كارى نتونستم بكنم

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

نميدونم چشه كارى ميكنه كه تمام محبتاش از چشمم ميوفته بقيه هم باورشون نميشه اين محبت هم ميكنه فكر ميك ...

پس باید بسوزیم و بسازیم 

واقعا خیلی دلمو شکونده 

واقعا میگین ؟ من همش فک میکنم شوهر من لابد بد اخلاقه 😔

نه بابا وقتی زیاد خرج میکنن هورمون دعواشون میزنه بالا

البته مرد خوب هم زیاد هستشا ولی اکثرشون پریودمغزی درمواقع شادی ودارن

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...