2777
2789
عنوان

واقعا شت😐😂جلو خواستگار اخه

299 بازدید | 11 پست

😂😂یکی  از دوستام جلو خواستگارم بهم امروز تیکه انداخت گفت سلین40سالشم باشه اصلا بهش نمیاد مادر باشه و ازدواج کنه😐😂 منم گفتم اصلا ازدواج نمیکنم ولی به نظرم مادر بودن الکی نیس مثل بعضیا😑😂 اخه خواستگاره برام مهم نبود من که رد میکنمش ولی خدایی من که با بچه ها خوبم چرا همه همین تیکه رو ب من میندازن جلو  ی پسر 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه😑اخه بعضی وقتا میگه سلین مثل  بچس و اینا

آهان من فکر کردم از نظر ظاهری گفته که بیبی فیسی بهت نمیاد!

ولی بنظر من اونایی که اصلا بهشون نمیاد ازدواج کنن و مادر باشن همیشه بهترین همسر و بهترین مادر میشن

بزرگ ترین دشمن زنان، زنان احمق هستند.
آهان من فکر کردم از نظر ظاهری گفته که بیبی فیسی بهت نمیاد! ولی بنظر من اونایی که اصلا بهشون نمیاد ا ...

نه از نظر ظاهری و اینارو نمیدونم ولی دوستم بد نگفت😂مادر خواستگاره چیزی گفت ک خجالت کشیدم😑😑