حدود ده ماه پیش شوهرم به برادرش گفت پولی که دستت امانت دارم نیاز دارم اگه میشه بهم بده میخوام بذارم رو پول پیش خونه.برادرشوهرم کلا خیلی بد پول به کسی میده حتی اگه ازخودمون باشه.یکم بهش برخورد که چرا گفتیم بده.خلاصه یکم بحث پیش اومد.کاربه جایی رسید که جاریم بهم زنگ زد گفت جریان چیه.منم گفتم.اونم گفت من اصلا خبرنداشتم پول دست ماداشتین.برادرشوهرم زنگ زد به من که چرا به زنم گفتی وفلان....خلاصه بگم یکم بحث وناراحتی پیش اومد ومادیگه هیچ رابطه ای باهم نداشتیم تواین ده ماه.شوهرم وبرادرش همدیگه دیدن وحرف هم زدن ولی من وجاریم نه.اینم بگم ماچهارتا جاریم مثل خواهریم.هیچ وقت بدی ازهم ندیدیم.حالابنطرتون برم خونشون دیدنی تاکدورت رفع بشه یانه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینم بگم بااین همه حرف همه پولمون نداد مجبور شدم طلابفروشم.باضرر.طلاخریده بودم که پس انداز بشه خونه بخریم که ازدستتمون رفت.ولی به همه گفته کل پولشون دادم