2777
2789

حدود ده ماه پیش شوهرم به برادرش گفت پولی که دستت امانت دارم نیاز دارم اگه میشه بهم بده میخوام بذارم رو پول پیش خونه.برادرشوهرم کلا خیلی بد پول به کسی میده حتی اگه ازخودمون باشه.یکم بهش برخورد که چرا گفتیم بده.خلاصه یکم بحث پیش اومد.کاربه جایی رسید که جاریم بهم زنگ زد گفت جریان چیه.منم گفتم.اونم گفت من اصلا خبرنداشتم پول دست ماداشتین.برادرشوهرم زنگ زد به من که چرا به زنم گفتی وفلان....خلاصه بگم یکم بحث وناراحتی پیش اومد ومادیگه هیچ رابطه ای باهم نداشتیم تواین ده ماه.شوهرم وبرادرش همدیگه دیدن وحرف هم زدن ولی من وجاریم نه.اینم بگم ماچهارتا جاریم مثل خواهریم.هیچ وقت بدی ازهم ندیدیم.حالابنطرتون برم خونشون دیدنی تاکدورت رفع بشه یانه

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم بااین همه حرف همه پولمون نداد مجبور شدم طلابفروشم.باضرر.طلاخریده بودم که پس انداز بشه خونه بخریم که ازدستتمون رفت.ولی به همه گفته کل پولشون دادم

اگه رابطتون قبلا خوب بوده برو حتما

ده ساله عروس این خانوادم تاحالا بحث نداشتیم.خودمم دلم واسشون تنگ شده

اینم بگم بااین همه حرف همه پولمون نداد مجبور شدم طلابفروشم.باضرر.طلاخریده بودم که پس انداز بشه خونه ...

من چون رو طلا و حساب کتاب دیگران خیلی حساسم حتی شده هزار تومن

میگم کارشون اشتباه بوده معذرت خواهی کردن؟

سلام به هر آنچه که به موقعش می آید  خدایا شکرررت
برو خانومیتو نشون بده. دنیا دوروزه ارزش قهر کردنو جنگو دعوا نداره. برو یه چیزی هم واسه جاریت بهعنوان ...

اخه اصلا من وجاریم بحثمون نشد نمیدونم چرا دیگه سراع نگرفت.من که حرفی ندارم برم دلتنگشون هم هستم