2777
2789

سلام خانمها کمکم کنید و راهنماییم کنید خواهرانه 

دخترم تا وقتی تو اتاق تنها میشه میشینه رو تخت فنری و خودشو همش تکون تکون میده و من یا باباش تا میریم تو اتاق بی حرکت میمونه.ممکنه یه احساس لذت باشه؟؟؟خیلی مراقبم و مراعات میکنم.چیزی هم ندیده.یبار دو بار نا دیده گرفتم.یبارم خیلی دعواش کردم یه مدت بهتر بود اما باز میبینم تا تنها بشه میکنه.خیلی ناراحتم.پدرشم ادم تعصبی و و بد قلقه یعنی بهش بگم میگه دختر همینش بده و دختر نمیخواستم واسه همین و ...کسی مشکل مثل منو داشته؟چکار کردین؟؟معذرت میخوام ولی نکنه خود ارضاییه؟؟؟؟😔😔😔😔😔😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون بهش حساس شدیه و بهش تذکر دادینه نسبت بهش کشش پیدا کرده 

گیر بهش نده ی مدت بزار تو حال خودش باشه از سرش میپره!

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  

نظریه های فروید رو درباره غریضه جنسی بخونید 

یکم دیدگاهتون عوض میشه

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

ببرش مشاوره

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎

تنها نزارش اجازه نده در اتاق قفل کنه مشغولش کن 

نزار از دنیای پاک و معصومش دور بشه 

در نهایت ب بلوغ زودرس دچار میشه

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌