2777
2789
عنوان

من به شوهرم گفتم چش چرونی میکرد....

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 56 پست

خو

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چق دیر تایپ میکنی

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎

رفتیم بهشون گفتیم با پرینت

شوهرم گفت باید همین امشب سرشو بزارم رو سینه ش به داییش گفت باید بکشیمش

خلاصه اوردنش کتک و کتک کاری و مریم یه سال قهر کرد باهاش و بازم رفت خونه ش

مریم چق اسکله ک هردفعه برمیگرده پیشش

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎
رفتیم بهشون گفتیم با پرینت شوهرم گفت باید همین امشب سرشو بزارم رو سینه ش به داییش گفت باید بکشیمش ...

خاک دوعالم توسرمریم 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

ما رسم داریم هر سال روز نوروز رو میریم بیرون

وقتی همه فامیل جمع شده بودیم تو طبیعت داشتیم خوش میگذروندیم که دیدم مریم خانم با شوهرش و آقاشو پسرش اومد

وای نمیدونید چه پزی میداد با اون خاک برسر شوهرش  انگار نه انگار که شوهرش چه گهیه

مریم هیچی

تو چقدر بددهن وزننده صحبت میکنی

طرف تو زندگیش مشکل داره تو از چی میسوزی؟؟؟؟

خدایا میدونم بزرگتر و مهربان تر از تصور منی این روزا دستام بهت احتیاج دارن،شنیدم لطفت بی پایانه میدونم که قراره حالمو خوب کنی آخه تو خدای بزرگ منی