2777
2789

۹ روزشه زردیش برگشته رو ۱۳. دکتر قطره بیلی ناستر و قرص داده. گفت دستگاه کرایه کنید تو خونه بهش ترنجبینم داده بودم. ولی برگشته.  

اگه دستگاه نیارم با همین قطره پایین میاد؟؟؟

هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)

با عرق بدنش رو بشور. عرق شاتره یا بید

من با عرق بید بدنش رو میشستم یه روز درمیون قشنگ اومد پایین زردیش. یک هفته این کارو کردم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرق بیدمشک؟ کاسنی چی اونم خوبه؟

نه عزیزم عرق بید اسمش هست. بری عرقیات فروشی ها خودشون میدونن بهت میدن. من شوهرم همیشه یه۲۰لیتری میبرد پر میکرد

میتونی کاسنی و شاتره رو به میزان مساوی اندازه یه استکان خودت بخوری ولی برای شستن بدن بچه عرق بید یا شاتره من شنیدم خوبه. خودم با عرق بید جواب گرفتم عالیه واقعا. بزار رو شعله یکم گرمش کن بریزش تو وان بچه رو بزار توش شست و شو بده بدنش رو، بعد با دستت آروم به صورتش هم بزن

چمقدار از عرق و قاطی آب میکردی؟ اصلا با آب قاطی میکردی یا خالی؟

عرق خالی عزیزم. اصلا آب نمیخاد که

عرق رو بزار رو گاز یکم گرمش کن بعد بچه رو بشور باهاش. اصلا نمیخاد بعد هم با آب بشوریش فقط عرق خالی، بعد با حوله خشکش کن لباس کن تنش همین

مرسی عزیزدلم ایشالا زردی کوچولو ی منم خوب شه با این روش

خواهش میکنم عزیزم. به امیدخدا خوب میشه، زیاد بالا نیست زردیش نگران نباش میاد پایین

با عرق بدنش رو بشور. عرق شاتره یا بید من با عرق بید بدنش رو میشستم یه روز درمیون قشنگ اومد پایین زر ...

با کاسنی من مرتبشستم ولی اثر نداشت 

با کاسنی من مرتبشستم ولی اثر نداشت 

من کاسنی رو نمیدونم عزیزم، من با عرق بید شستم پسرم رو. البته زردیش۱۱بود که با این کار کامل اومد پایین

سلام اگر نوزادتون زردی داره و طرفای شرق  وجنوب شرق هستید ببرید پیش دکتر علیرضا حسینی متخصص اطفال در مشیریه .از خیلی جاها میان پیشش  زردی رو با دستگاه بدون خونگیری تو مطب چک میکنه اگه بالا بود دستگاه میده سریه میاد پایین اگرم عود کرد که بندرت عود میکنه خودش زردی نوزادو دوباره میاره پایین از خیلی راههای دور میان پیشش من که خیلی از درمان  زردی نتیجه گرفتم اینم شماره مطبش هست 33462454                                                                                     اصلا پشیمو ننمیشین از راههای دور واطراف تهرانمیان پیشش

کاسنی گرمه بنطرم خوب نیستا....ترنجبین وشبرخشت بده.من باشیر گاو بچم میشستم

کاسنی که طبع سرد داره. ترنجبین دادمش اثر نداشت 

نمیدونم یکی میگه سرد یکی میگه گرم.ترنجبین وشیرخشت جفتتون بخورید.اگه میتونی شیرخشک بهش بده تا تندتند شکمش کارکنه زردی ازبدنش بیرون بره.شیرخودتم خیلی بده.باشیرگاو تازه بدنش بشور.قطره. شیر خشتت داروخونه داره بده بهش.اینا کارایی که من کردم تاخوب شد.دستگاهم بگیر ولی تندتند درش بیار شیرش بده

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹