2777
2789
عنوان

چقدر تاپیک ها ی این ایام حالگیره

70 بازدید | 10 پست

یکی میگه خونواده شوهرم عیدی ندادن یکی میگه جاریم چی گفت یکی میگه خواهرشوهرمو کوبوندم تو سقف،،یکی میگه نرفتم کمک زن داداشم خیلی خوشحالم،،،یکی میگه شوهرم کتکم زده دارم جدا میشم،،،،یکی که واسه عیدی کیسه دوخته حالا کیسه ش پر نشده دعوا داره،،،،واقعا چرا از کاه کوه میسازن بعضی ها

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  

میخواهید من یه عکس از فضایی که میخواهیم الان ناهار بخوریم بندازم

دلتون باز شه؟🤩

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواهید من یه عکس از فضایی که میخواهیم الان ناهار بخوریم بندازم دلتون باز شه؟🤩

صدالبته

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  
خواهر شوهرو چطور میشه کوبید تو سقف آخه؟ مگه جنگه؟😐😂😂😂

میکوبونن دیگه،،اینجا نی نی سایته سرزمین عجایب

تاپیکای عیدی خیلی تو مخمه انگار مردم مجبورن به ما عیدی بدن

اره یه تاپیک بود که برادرتون چقدر عیدی داده حالا پنج تومن یا یه تومن،،،،تو این اوضاع انتظار داشتن خیلی بده

اره یه تاپیک بود که برادرتون چقدر عیدی داده حالا پنج تومن یا یه تومن،،،،تو این اوضاع انتظار داشتن خی ...

اره منم اونو دیدم

کلا رسم و رسوم جز دردسر چیزی نداره

الان دیروز روز اول عید من رفتم خونه یکی از اقوام

بعد برگشته میگه بچه هام گفتن هلن زنگ نزد عیدو تبریک بگه؟؟؟؟؟

گفتم خب من حضوری میام دیگه

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
اره منم اونو دیدم کلا رسم و رسوم جز دردسر چیزی نداره الان دیروز روز اول عید من رفتم خونه یکی از اق ...

من این عید اولین عید پدربزرگم بود بخاطر کرونا اعلام کردن کسی نیاد حالا مامانم بنده خدا میگه فامیل ابرو برامون نزاشتن که اولین عید نزاشتین کسی بیاد