2777
2789
عنوان

جهزیه کمک😍

254 بازدید | 20 پست

بچه ها سلام من دو دست استکان و دو دست قندون ستشو خریدم🤨دو دست هم پارچ و لیوان خریدم میخوام دو دست هم لیوان تک بگیرم بعضی ها میگن برای مهمون و رو دستی جدا باید بخری من دوست دارم همه شبیه هم باشه چند دست پارچ و استکان اینا بخرم؟از همون مدلا

اینم پارچ و لیوانم

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
بستگی به این داره که جمعیتتون چقدره یعنی مهمون برات زیاد میاد یا نه اگر پر جمعیت نیستید به نظرم از ه ...

عزیزم اشکالی داره همه شبیه هم باشه؟

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اشکالی داره همه شبیه هم باشه؟

من خودم متفاوت گرفتم ولی همه چیز بستگی به خودت داره خودت باید دوست داشته باشی چون وسایلی که همش جلو چشمته واسه همین اون که خودت دوست داریو بگیر ،سلیقه اییه دیگه

من خودم متفاوت گرفتم ولی همه چیز بستگی به خودت داره خودت باید دوست داشته باشی چون وسایلی که همش جلو ...

مرسی گلم ☹عزیزم دو دست استکان گرفتم یه دست دیگه هم بگیرم کافیه؟دو دست پارچ لیوان گرفتم یه دست دیگه هم بگیرم؟

من خودم واسه مهمون کریستال گرفتم ،رسمی تر ولی واسه دم دستیام وسایل فانتزی تر گرفتم همه ی اینا سلیقه ...

فانتزی چجوریه 

مرسی گلم ☹عزیزم دو دست استکان گرفتم یه دست دیگه هم بگیرم کافیه؟دو دست پارچ لیوان گرفتم یه دست دیگه ه ...

هررچی دوست داری و توان مالیت اجازه میده بخر

خودتو درگیر چیزای بیخود نکن

ایشالله خوشبخت بشی🧡

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
مرسی گلم ☹عزیزم دو دست استکان گرفتم یه دست دیگه هم بگیرم کافیه؟دو دست پارچ لیوان گرفتم یه دست دیگه ه ...

من خودم استکان ۳دست گرفتم

پارچ و لیوانم از لیوانش ۳دست گرفتم پارچشو ۲تا

ببین چیا بیشتر به کارت میاد،و اینکه من لیوانامو شبیه هم گرفتم ۳دستشو برای مهمون،برای دم دستی یه مدل دیگه گرفتم

هررچی دوست داری و توان مالیت اجازه میده بخر خودتو درگیر چیزای بیخود نکن ایشالله خوشبخت بشی🧡

مرسی عزیز دلم❤😍

ببین به نظرم دو دست واسه مهمونت یک دستم برای دم دستت 

پس فردا برم خرید کنم مرسی عزیزم 😍❤

من خودم استکان ۳دست گرفتم پارچ و لیوانم از لیوانش ۳دست گرفتم پارچشو ۲تا ببین چیا بیشتر به کارت میا ...

قندون چی عزیزم ایراد دارهمن همشو شبیه به هم بردارم؟