من حس ششم ندارم ولی از خدا میخوام اونی که میخوای بشه
میگم میدونم جاش نیست ولی میشه برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین مشکل عشقم برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم
الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینجاارث پدر کسی نیست سایت عمومیه اون کاربرعقده ای که تندتندنی نی یاربرام تگ میکنی هروقت عقدهات خالی شدبگولطفا منوتگ نکنید واسه درس یه کاربرعقده ای هست دنبال حاشیه واسه منه
منم یکی سداغ دارم تومجازیع حضوریم مییبینه اما بلوچه زاهدان
اینجاارث پدر کسی نیست سایت عمومیه اون کاربرعقده ای که تندتندنی نی یاربرام تگ میکنی هروقت عقدهات خالی شدبگولطفا منوتگ نکنید واسه درس یه کاربرعقده ای هست دنبال حاشیه واسه منه