2777
2789
عنوان

ای بابا دوماه دگه اسباب کشی دارم

112 بازدید | 11 پست

واقعا حوصله ی وسایل جمع کردن اونم با این بچه شیطون و ندارم. از یکی شنیدم صاحب خونمون میخواد هم رهن زیاد بگیره و هم اجاره زیاد. ما فقط رهنیم. ازینور مبلام احتمالا آخر این ماه برسن شایدم زود تر. صدبار باید جابجاش کنیم

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖

خب؟؟؟

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ارديبهشت صاحاب خونه خونه شو ميخاد، خداااايا خودت كمك كن، كاش تا شهريور يا مهر ميگذاشت بمونيم.

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
اگر مبلا رو قراره بسازن بگو یه ماه دیکه شروع کنن یهوببری خانه جدید حداقل یه بار کرایه حمل بدی  ...

فکر کنم تحویل درب منزله. 

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖
منم ارديبهشت صاحاب خونه خونه شو ميخاد، خداااايا خودت كمك كن، كاش تا شهريور يا مهر ميگذاشت بمونيم.

منم یهو الان حس بدی پیدا کردم