2777
2789
عنوان

تعداد بچه

157 بازدید | 20 پست

سلام خانوما،خوبین؟دوستان کسایی که دوتا بچه دارین آیا راضی هستین؟اگه برمیگشتین به قبل بچه دوم رو به دنیا میاوردین ؟بین ۱ و ۲ میخوام نظر بپرسم،کاریم به مسائل روانشناسی ندارم،کاری به خس مامانا دارم و راضی و ناراضی بودنشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اقوام ما 5تا 5تا پشت هم خانومای 26 سال میارن کیف میکنن به فکر پیریشونن

۵ تا ۵تا .‌تو ۲۶ سالگی . همون موقع آدم پیر میشه که. چه خبرشونه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

من انقدر از اولی تو بزرگ کردنش سختی کشیدم ولی الان که ۶ ساله شده ۵ ماهه دومی رو باردارم وکلی خوشحالیش ۳ نفرمون چون دیگه دخترم تنها نیست کلی میتونه سرگرمش کنه هم من میتونم از بازیشون لذت ببرم هم خودشون

با امید اینکه ۱۱ دهمین کاربری نترکه😂😂😂😂

اولی رو 23 سالگی اوردم دومی رو ناخواسته 33 سالگی ولی الان با خودم میگم کاش زودتر میاوردم از بس که لذت داره در ضمن وقتی دومی رو حامله بودم کلی مشکل مالی داشتم اما با اومدنش زندگیمونو از این رو به اون رو کرد الان واقعا فهمیدم که میگن بچه روزیشو با خودش میاره واقعیت داره مال من که روزی صد تا بچه رو با خودش اورد