2777
2789
عنوان

کابینت دست دوم بزنم

227 بازدید | 9 پست

سلام دوستان عزیز

ما داریم خونه می سازیم. پولمون کنه واسه کابینت و نور پردازی 

تصمیم گرفتم نورپردازی انجام بدم ولی کابینت از این ۶متری حاضری ها ام دی اف بگیرم 

تا یه سال 

نظرتون چیه؟

کابینت خیلی خیلی مهمه، اگه میتونی از هزینه های دیگه بزن و کابینت خوب بزن ولی اگه مجبوری دیگه همون دست دوم بزن ولی اینم در نظر بگیر که دوباره امسال احتمالا تورم داریم و بعدها میگی کاش کابینت نمیذاشتم برا بعد.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کابینت هزار برابر مهم تر از نورپردازی هست ...

کابینت ۵۰ میلیون میشه 

نور پردازی ۱۵ تومن 

یعنی اگه نورپردازی هم نزنم کابینت رو نمیشه زد 

گفتم حداقل نورپردازی کنم بعد کابینت چون میدونم نور پردازی بعدا نمیتونم انجام بدم ولی کابینت رو آدم مجبوره بزنه 

کابینت خیلی خیلی مهمه، اگه میتونی از هزینه های دیگه بزن و کابینت خوب بزن ولی اگه مجبوری دیگه همون دس ...

چیکار کنم ۵۰ تومن ندارم الان واسه کابینت 

همسرم میگه بعدا بکم وام هامون تموم میشه یه وام میگیرم را کابینت 

چیکار کنم ۵۰ تومن ندارم الان واسه کابینت  همسرم میگه بعدا بکم وام هامون تموم میشه یه وام میگیر ...

عزیزم اگه همسرت خیلی اسرار داره که دیگه اعصاب خودت خراب نکن ولی اگه اهل مشورت بهش بگو بیا بریم چندجا بگردیم و سوال کنیم چون خیلی جاها چکی هم کار میکنن اینجوری میتونین از پسش بربیایین.... ولی اگه میبینی باعث ناراحتی بین تو و همسرت میشه همون دست دوم هم خوبه، بعضی مسائل ارزش ناراحتی ندارن مثل مساله شما

عزیزم اگه همسرت خیلی اسرار داره که دیگه اعصاب خودت خراب نکن ولی اگه اهل مشورت بهش بگو بیا بریم چندجا ...

مرسی عزیزم آره خیلی منطقیه

ولی کلی وام و قرض گرفتیم خونه ساختیم 

دیگه خیلی فشار رومونه