2777
2789
عنوان

تو را خدا کمک کنید

127 بازدید | 9 پست

اگر کسی تجربه داره کمک کنه.اگر کسی روانشناس هست کمک کنه.

یه برادر کوچکتر از خودم دارم وارد سن جوانی شده که پشت کنکور داره میخونه برا امتحانش،مدتی هست ذهنش درگیر شده و تمرکز نداره، اخیرا اومده به مادرم گفته دختری را بهش علاقه داره،در حالی که حتی قیافه اون دختر را زیاد ندیده و حتی باهاش حرف هم نزده فقط چند بار از دور دیده شه.حال امکان ازدواج براش ممکن نیست و نمیخوایم ذهنش درگیرتر بشه ،من پیشنهاد دادم که مادرم دروغکی بگه اون دختر را پرسیدن گفتن چند ساله نامزد داره ، به نظرتون چه چاره داریم آیا راه دیگری هست ؟ باید فراموش بشه چون اصلا توهم دوره نوجوانی و جوانیه به نظرم.  

نه دروغ نگیر با کمک مشاور راهنمایش کنید 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

کار اشتباهیه دروغ بگین چون یه روز میفهمه و بد تر لج میکنه

خیلی منطقی بهش بگین یه چند سال صبر کنه نظرش عوض میشه

I'll be someone  that No one thought I could be ;)                                                                     Be special like MOON :)💫🌌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیجان داره. ممکنه دختر رو از نزدیک ببینه حتی منصرف بشه... اگه بفهمه نامزد داره ممکنه یه مدت افسرده بشه ... بش بگید تحقیق کردیم به درد تو نمی‌خوره، قبلش ازش بپرسید چطور زنی میخواد. البته پسرا تو این سن شاید اصلا معیار نداشته باشن هوایی و هیجانی فکر میکنن دروغ هم نگید بهتره چون لج میکنه

دروغ بگید باعث میشه بعدا ازتون دورتر بشه و به دوستا و افراد بیرون از خونواده وابسته بشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

این چیزا طبیعیه واسه دداش منم دقیقا تو همین سن پیش اومد اما ما گزاشتیم باهاش معاشرت کنه بعد خودش به این نتیجه رسید به دردش نمیخوره و الان که پند سال میگزره میگه بزرگ تریم اشتباه زتدگیم بود چون دختره هم بچه بود و متعهد نبود رابطشون....شما اشتباه ما رو نکنین ببرینش پیش مشاور یا با این مشاورای تلفنی مشورت کنید

انچه خوبان همه دارن تو یکجا داری 
این چیزا طبیعیه واسه دداش منم دقیقا تو همین سن پیش اومد اما ما گزاشتیم باهاش معاشرت کنه بعد خودش به ...

مشکل اینه که میترسم زهنش بیشتر درگیر بشه.اگر مساله پاک بشه بهتر نیست تا زهنش درگیر بشه؟ چون میدونم ادمی نیست که پیگیریش کنه.من میگم زهنیتش نسبت به اون دختر را منفی کنیم.