2777
2789
عنوان

دارم بچه مو از شیر میگیرم

1742 بازدید | 39 پست

چقدرررر سخته!!!! 😔😔😔 

هیچ وقت هیچ وقت بچه هاتونو به با شیر خوابیدن عادت ندید! رو پا بخوابونید خیلیییی بهتره

دختر من هیچ وقت شیر خشک و شیشه نخورد و همیشه شیر خودمو خورده، حالا از دیروز صبح گرفتم ازش 

روزها زیاد سخت نیست ولی وقتهایی که میخواد بخوابه خیلی اذیت میشه 

دعا کنید زودتر عادت کنه

ایشالا ب راحتی طی کنه این دورانو😗

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

عزیزم یهو نگیر گناه داره ضربه میخوره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم همینه دو ماه دیگه کم کم میخوام شروع کنم تروخدا راهکار بدید اسی الان شبا چطور می‌خوابه پس

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂

منم تازه بچمو از شیر گرفتم از اون بچه های بود ک شبا یه سره باید مک میزد تا بخوابه اما بعداز شیر گرفتن سعی کردم خواب روزشو کم کنم و عصرها کلی باهاش بدو بدو میکردم تا خسته بشه و غذای سیری بهش میدادم دیگه از بس خسته بود یه کم نق میزد میذاشتمش رو پام فوری خوابش میبرد

میذاشتی بعید عید 

من میخام اونوموقع ازشیر بگیرمش 

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

عزیزم بسلامتی انشاءالله میگذره.

یه روشی برای از شیر گرفتن کودک بهت میگم تجربه شخصیم هست...منمدوالی سه هفته ای هست پسرمو از شیر گرفتم.

این روش رو حتما انجام بده میبینی که معجزه شده انگار

دختر منم همینه دو ماه دیگه کم کم میخوام شروع کنم تروخدا راهکار بدید اسی الان شبا چطور می‌خوابه پس

به سختیییی! کار سختی پیش رو داری

انقدر باید خسته شه که خوابش ببره، دیروز ظهر تو بغلم راه بردمش خوابید، دیشبم تا ۵ صبح بیدار بود بعد خوابش برد، دوباره الان بیدار شد شیر بخوره طبق عادتش، راه بردمش خوابش برد

منم تازه بچمو از شیر گرفتم از اون بچه های بود ک شبا یه سره باید مک میزد تا بخوابه اما بعداز شیر گرفت ...

خیلی خوب بود ممنون بعد نصف شب بیدار نمیشد؟ آخه دختر من پامیشه تو جاش میشینه به پهنای صورت اشک میریزه😑

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
به سختیییی! کار سختی پیش رو داری انقدر باید خسته شه که خوابش ببره، دیروز ظهر تو بغلم راه بردمش خواب ...

خدا به دادم برسه😭😭😭😭