2777
2789
عنوان

عروسی کرونایی

158 بازدید | 17 پست

سلام دوستان میخواستم نظر و ایده بپرسم ازتون در مورد نگرفتن عروسی ، تو‌ابن شرایط کرونا و گرونی نمی‌خوام عروسی بگیرم از طرفی فکر میکنم نکنه در آینده پشیمون بشم ولی الان خیلی اوکیم با عروسی نگرفتن، اگه عروسی نگرفتم چطور برم‌خونم ؟ ایده ای دارین ؟ خودم فکر میکنم روز اول برم خونم خانواده خودمو همسرموبرای شام دعوت کنم و بگیم و‌بخندیم و‌تموم‌شه

فکر خوبیه⁦👌🏻⁩(البته اگه بعد پشیمون نشی😁)

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عکس و فیلم گرفتم رفتم خونم 

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

وقتی پشیمون میشی ک تمام پولتو توی ی شب داده باشی صد نفر خورده باشن و پست سرتم حرف زده باشم بعد تو مجبور باشی قسط بدی

من ایده ام اینه ک لباس عروس بپوش و عکس بگیر بعد دوتا خانواده ی جا جمع شید مثلا باغ.بعدش برید خونتون

وقتی پشیمون میشی ک تمام پولتو توی ی شب داده باشی صد نفر خورده باشن و پست سرتم حرف زده باشم بعد تو مج ...

اره مخصوصا تو این گرونی ،خونه هم نداریم بیشتر عذاب وجدان میگیرم که وقتی خونه نداریم خرج اضافی رو بذارم کنار

من عکس و فیلم گرفتم رفتم خونم 

خوشبخت بشین عزیزم😍😍😍 خوشبحالتون منم همش میگم بریم تموم شده دوران نامزدی هر کی یه چیزی میگه اعصاب خورد کنیش زیاده😐