2777
2789
عنوان

چرا بچم تکون نمیخوره؟

166 بازدید | 24 پست

من ۲۱ هفتمه دوهفته بود یچی مثل حرکت روده حس میکردم نمیدونم حرکت جنین بود یا ن ولی الان سه روزه دیگ حس نمیکنم همون حرکت روده هم.جفتم قدامیه.ینی ممکنه حرکتاش هنوز شروع نشده باشه جوری ک بخوام بفهمم؟یا نکنه اب کیسه ابش کم شده کم تحرک شده؟

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

جفت قدامی باعث میشه کمتر حرکات جنین رو حس کنی 

اما یه نوشیدنی شیرین بخور به سمت چپ بخواب ببین حس میکنی 

منم بعضی روزا بیشتر بعضی روزا کمتر حس میکنم

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

شیرینی بخور ببین باز تکون نمیخوره اگر خدایی نکرده تکون نخورد حتما برو بیمارستان سنو بگیرن اورژانسی چک کنن

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد استرس داری والا هیچی نیس بهش فک نکن زوده حالا

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
جفت قدانی باعث نیشه کمتر حدکات جتین رو خس کنی  اما یه نوشیدنی شیرین بخور به سمت چپ بخواب ببین ...

نه تاثیرنداره

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
چقد استرس داری والا هیچی نیس بهش فک نکن زوده حالا

کی ب کی میگ؟😂😂😂دنیا تو ک دیک این حرفو نزن

شیرینی بخور ببین باز تکون نمیخوره اگر خدایی نکرده تکون نخورد حتما برو بیمارستان سنو بگیرن اورژانسی چ ...

عزیزم سعی کن ایتجوری جو ندی وقتس تو تاپیک ی خانوم بارداری.جنین تو ۲۱ هفته حرکتای منظم نداره ک بخوام پاشم برم اورژانس.ولی من میدونستم اینو ولی شاید یکی ندونه نگران بشه

کی ب کی میگ؟😂😂😂دنیا تو ک دیک این حرفو نزن

من برای بقیه معلمم فقط😒😂

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
عزیزم سعی کن ایتجوری جو ندی وقتس تو تاپیک ی خانوم بارداری.جنین تو ۲۱ هفته حرکتای منظم نداره ک بخوام ...

کامنت اینو خوندم میخواستم بهت بگم کم‌تاپیک بزن 

اینو بخون

عه؟ من شیرینی میخورم میخوابم حرکاتشو حس میکنم‌. البته جفت من فونداله

ن این اصلا شیرینی دوس نداره😂😂

اینو بخون

خوندم تاپیکتو.واقعا یسریا خیلی جو میدن منم دیگ اینجور ادمارو شناختم اهمیت نمیدم ب کامنتشون