2777
2789

پسرم یکسال ونیمشه از دیشب تب و استفراغ داره امروزم ببخشید اسهال گرفته هیچی هم نمیخوره بجز شیر. توروخدا اگه تجربه ای دارین بگین کته ماست موز سیب هیچی نمیخوره تبش هم بالاست بدنش داغه خیلی نگرانم

👪 ❤خدایا خودت مواظب پسرم باش ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه تبش ک دارو بده اسهالشم دارویی نداره بجز کیدی لاکت 😓😓

کیدی لاکت دادم ولی اثر نکرده.. استامینوفن هم هر ۴ ساعت میدم ولی باز تبش بالاست

عزیزم  یه پارچه را خیس کن روی پیشانیش بزار هر موقع پارچ داغشد دوباره  خیسش کن بزار روی پیشانیش 

تا تبش پایین بیاید همین کارو تورار کن

ماست با چای کیسه ای مخلوط کن بهش بده برای اسهال خوبه

دخترم منم از نیمه شب دیشب همینجوری شد

بهش پودر پروبیوتیک دادم بهتره..غروب که  بهش شیر خرما دادم تاالان دیگه بالا نیاورده خداروشکر،قبلش هرچی می خورد بالا میاورد

برا تبشم پروفن دادم

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

هر طور شده ی دکتر پیدا کن ببرش

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
عزیزم  یه پارچه را خیس کن روی پیشانیش بزار هر موقع پارچ داغشد دوباره  خیسش کن بزار روی پیش ...

اصلا نمیذاره پارچه بذارم رو بدنش.. خیلی نق میزنه کلافه است هیچی نمیخوره 

دخترم منم از نیمه شب دیشب همینجوری شد بهش پودر پروبیوتیک دادم بهتره..غروب که  بهش شیر خرما داد ...

پروفن بره بچه ۱/۵ ساله ضرر نداره بچه شما چند وقتشه

هر طور شده ی دکتر پیدا کن ببرش

شوهرمو فرستادم بره به درمانگاها سر بزنه ببینه دکتر اطفال دارن بیاد دنبالمون.. از بیمارستان میترسم بخاطر کرونا 

پروفن بره بچه ۱/۵ ساله ضرر نداره بچه شما چند وقتشه

بچه من ۵ سالشه عزیزم

فکر نمیکنم ضررداشته باشه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

بچه من ۵ سالشه عزیزم فکر نمیکنم ضررداشته باشه

سری پیش پسرم تب داشتنی دکترش ایبوپروفن داده بود  استفاده نکردم گفته بود اگه تبش بالا بود بده.. یه شربت سوسپانسیونه.. 

سری پیش پسرم تب داشتنی دکترش ایبوپروفن داده بود  استفاده نکردم گفته بود اگه تبش بالا بود بده.. ...

اگه تبش خیلی بالا رفت بده 

خیلی خوبه 

از استامینوفن خیلی بهتره