2777
2789
عنوان

دیگه بریدم از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 19 پست
این چه حرفیه پس معلومه وابسته س به تصمیم خانواده همچین کسی بدرد زندگی مشترک نمیخوره...کالا ازدواج نی ...

فقط نمیخاد خانوادش ازش ناراحت بشن😔

ی بار تو بچگی مامانش ازش ناراحت شده بوده قلبش گرفته بوده، حدود نیم ساعت مرده بوده مامانش، بعد برگشته

از همون موقع میگه دیگه کسیو ناراحت نکردم

حتی منم نمیذاشت ی دیقه ناراحت بمونم 

متاسفانه بعضیا از عقل ناقصشونه ک ب عقاید هم احترام نمیذارن و بخاطرش قطع رابطه میکنن 

خب عزیزم شما وانمود ک دینت اسلامه تا بتونی دوست پیدا کنی 

Whoever said money can’t solve your problemsMust not have had enough money to solve ’em

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو زندگی مشترک خیلی سخت میشه اصلا احترام حالیشنمیشه این چیزا.مخصوصا وقتی بچه میاد.دیدم که میگم. شما ...

من شیعه هستم گلم برای امضام و دوستمون گفتم😊

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
عزیزم حتما برات سخته اما فراموش میشه کاش یه روزی بیاد که ماها اینقدر بین خودمون مرز نکشیم سر این چی ...

خیلی سخته

انقد ک وقتی گف دنیا واسم وایستاد

حس میکنم شکستم

انقد جیغ زدم ک نفسم ب زور بالا میومد، افتادم ی جا 😔😔😔

متاسفانه بعضیا از عقل ناقصشونه ک ب عقاید هم احترام نمیذارن و بخاطرش قطع رابطه میکنن  خب عزیزم ...

من تو ی منطقه ای هستم ک شیعه و سنی باهم زندگی میکنن

از شانس من کسی سر راهم قرار میگیره ک شیعس

با چن نفر صحبت کردم خرده شیشع داشتن، زیاد برام جدایی سخت نبود 

اما این از همه لحاظ خوب بود، اخلاقایی ک میخاسمو داشت😔