2777
2789
هیی انقد ناراحتم دیشب گذاشتمش تو بلک لیست 2 بار زنگ زد ولی من اصن پیگیر نشدم امروزم اصن زنگ نزد راست ...

ول کن خودتو ناراحت نکن به خاطر این چیزا خب درکش کن شاید شرتیطشو نداشته فداتشم الکی کام خودتو تلخ نکن و بهش نشون نده که برات مهم بود این موضوع......من ساوه زندگی میکنم

[QUOTE=182134234]خیلی مهمه که اولویت طرف مقابلت باشی من ساعت 13:08دقیقه هم زنگ زدم هم پیام دادم ولی اون حتی یه پیام ن ...[/QUOTE

نه ناراحتی نداره مثبت فکرکن من خودم شوهرم پیشم نبود ۴۰ دیقه بعد بهش تبریک گفتم چون مامانم زنگید تصویری حرفیدیم نشد مشکلی نیس زیاد سخت نگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بودم ناراحت میشدم راستش😑😑

من خودم همون موقع ک سال تحویل شد پیام دادم اونم جواب داد بعد ۱۵دقیقه هم زنگ زد 

انتظار زنگ نداشتم البته 

ولی ی پیام هیچوقت تایم زیادی از کسی نمیگیره

ولی اسی من حتی اگ ناراحتم بشم نمیزارمش تو بلک لیست

خونسرد باش یکم سرد رفتار کن ولی ضایع نکن ک بخاطر همچین چیزی ناراحت شدی پسرا زیاد ب این چیزا اهمیت نمیدن

من تولدم ۱۲ شب گذشت آقا فوتبال بود🤣بعدش از دلم در اورد جبران کرد ولی خب نا محسوس چندبار تیکشو انداختم