2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من دوست پسرم سال تحویل خونه من بود کل خانوادشو ول کرد اومد پیش من ک تنها نباشم...نمیدونم اگه نب ...

چجوری اومدخونت خانوادت چیزی نگفتن خوبه که تو با من موافقی من که دیونه شدم خیلی گریه کردم الانم قلبم تیر میکشه

والا من دوست پسرم سال تحویل خونه من بود کل خانوادشو ول کرد اومد پیش من ک تنها نباشم...نمیدونم اگه نب ...

خیلی ها هم شوهر دارن ولی اسمش شوهر نیست آقا بالاسره ...ب نظر من هم کسی واقعا ادم می خواد فرد اول زندگیش انتخاب کنه اولین پیام هم باید برای همون ارسال کنه باقیش توجیه بیخوده

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
مگه چیه حالا چند ساعت بعد تبریک گفته 

خیلی مهمه که اولویت طرف مقابلت باشی من ساعت 13:08دقیقه هم زنگ زدم هم پیام دادم ولی اون حتی یه پیام نداد وایستاد ساعت 15 فقط 2بار زنگ زد تو بودی ناراحت نمیشدی

خیلی ها هم شوهر دارن ولی اسمش شوهر نیست آقا بالاسره ...ب نظر من هم کسی واقعا ادم می خواد فرد اول زند ...

اره دقیقا با اینکه هیچ تعهدی نداره بهم گفت ببین چقدر برام عزیزی ک نمیخوام تنها باشی اومد خونه من و گوشیشو خاموش کرد و گفت گور بابای دنیا...

خدایی از صد تا شوهر برام بیشتره و هوامو داره