2777
2789

زیاد سرپا بودی ؟ من وقت زیاد سرپا بودم و کار می کردم تو خونه حس می کردم بچه اومده پایین مثل تو

حوصله پاسخ به چرندیاتتو ندارم با اون دل خجسته ات ، اما تو خوشحال باش که عقده ات رو خالی کردی ، خوشحالم که خوشحالی 😊😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته بیستم و این احساس رو دارم انگار لقد میزنه به واژنم

نگید واژن دیگ..حداقل بگین زیرشکمم

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
تو هفته24بریچ باشه امکان چرخیدن هست تازایمان

اسی ۸ماهه هس هفته۳۱

اگ منظورتون سوالی هس ک تااخرماه میچرخه یا ن بله امکانش هس

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

برا من پاهاش قشنگ اون پایینه فشار میده هر ۲۰ دقیقه احساس دسشویی میاد 

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .