2777
2789

سلام بچه ها. من چند روز پیش سرما خوردم با سرفه های خشک و گرفتگی صدا و احتقان . با وجود اینکه خیلی رعایت میکنم به کرونا شک کردم. خواستم برم تست بدم گفتم با یه دکتر متخصص که اشنا هم هست مشورت کنم که تلفنی چند تا سوال ازم پرسید و بعدش گفت برو تست بده . اونم دوتا تست . تست فوری که تو فرودگاه میگیرن و گفت اگه منفی شد اون تست cprکه جوابش دو روز بعد میاد انجام بده. من انجام دادم دوتاشو اما بماند که چقدر شلوغ بود و چقدر سخت بود که تا فرداش دوتا سوراخ های بینیم کمی خون میومد. فکر کنم بخاطر التهاب داخلی و سرماخوردگیم بود که حساس شده بود که مخاط بینی م خونی شده بود‌ . تست ۲۰دقیقه ایم منفی شد و مجبور شدم اون یکی تست رو بدم بعد از دوروز که جواب تست اومد جواب اونم منفی بود .وقتی به منشی پیام دادم که جواب تست منفیه ولی هنوز احتقان و سردرد و سرفه دارم گفت بزار با دکتر مشورت کنم بعد از چند دقیقه گفت دکتر میگه باید سیتی اسکن ریه و سینوس بدی . منم گفتم یعنی بازم احتمال کرونا هست ؟ گفت بله. نسخه دکتر رو رو راتساپ فرستاد و منم هول کردم و سریع رفتم سیتی ریه و بعدشم سیتی سینوس انجام دادم. خیلی هم شلوغ بود که دکتر بعد از سیتی ها گفت خداروشکر مشکلی نداری منم خوسحال شدم . اما نمیدونستم که سی تی اسکن چقدر خطرناکه وقتی اومدم خونه برای یکی از اشناها که تلفنی تعریف کردم ، گفت عجب دکتر احمقی بوده اصلا تیاز به سی ای اسکن نبوده . منم سرچ کردم راجب سی تی اسکن که دیدم راجع به سرطان زایی اون خیلی صحبت شده و مقاله هست مخصوصا سیتی ریه که گفتن برای تیرویید و مخصوصا پستان سرطانزاست. حالا خیلی خیلی نگرانم چون ۷سال میش هم به علت تصادف سی تی اسکن سر دادم. و عکس رادیوگرافی دندان هم که یه ۵یا ۶ باری دادم تا الان. ۴روزه خیلی داغونم همش فکر میکنم قراره سرطان بگیرم . چون خودم زیر بغلم و سینه هام همیشه توده های چربی و لنفاوی داشتم که چند بار سونوگرافی دادم دکتر گفته مشکلی نیست. ببخشید طولانی شد. خیلی استرس دارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.