2777
2789

یه پیامک برام اومده که شکوائیه شماره فلان با شماره فلان ثبت شد،دوباره چند روز بعدش پیام اومد که پرونده فلان ارجاع شد به کیفری دو،الان سه ماه بعدش بدون هیچ ابلاغیه احضاریه قبلی یاچیزی تو سامانه ثنا پیام اومده که تصمیم نهایی  قرار نهایی براتون فرستاده میشه،از شعبه کیفری دو

دنیام دخترم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم هیچی،یه پرونده دیگه داشتیم که اون کلا شماره پرونده و...فرق میکرد و اون درجریانه و سر رواله،ا ...

خب پرونده قبلیتون در مورد چی بود بگین کمکتون کنم

شاید بلد نبودم نگهت دارم... اما قبول کن توهم موندنی نبودی!
خب پرونده قبلیتون در مورد چی بود بگین کمکتون کنم

در مورد دعوا که همسایه اومده بود موبایل همسرمو شکست و...اون شماره پرونده و...فرق داره،اون سر روال خودش درجریانه ولی این چیه

دنیام دخترم
در مورد دعوا که همسایه اومده بود موبایل همسرمو شکست و...اون شماره پرونده و...فرق داره،اون سر روال خو ...

ببنین عزیزم چون من حکمتونو ندیدم نمیتونم چیزی بگم اما رای قطعی شما صادر شده که به احتمال زیاد راجبه همین پرونده است که تا یک هفته براتون ارسال میشه 

شاید بلد نبودم نگهت دارم... اما قبول کن توهم موندنی نبودی!
ببنین عزیزم چون من حکمتونو ندیدم نمیتونم چیزی بگم اما رای قطعی شما صادر شده که به احتمال زیاد راجبه ...

نه عزیزم اون پرونده که پزشکی قانونی و...داره و 28بازم باید مراجعه داشته باشن واسه ارائه شهود و...

دنیام دخترم
ببنین عزیزم چون من حکمتونو ندیدم نمیتونم چیزی بگم اما رای قطعی شما صادر شده که به احتمال زیاد راجبه ...

درمورد این کیفری دو فقط یه بار پیام اومد که شکایت ثبت شد چند روز بعدش پیام اومد که ارجاع شد به کیفری دو،الان هم ابلاغ اومده که تصمیم نهایی،مگه میشه؟

دنیام دخترم