2777
2789
شوهرم یه خونه کوچیک داره گذاشتیم واسه فروش که پول روش بذاریم و ایشالا یه کوچولو بزرگترشو بخریم، 4 ماهه یه نفرم نرفته خونرو ببینه 😭😭😭
چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   
آسمان آبی جان گذاشتم هیشکی زنگم نمیزنه
چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ماهان جان تهرانیم، والا این خونه ما که خبری نیس واسش
نه والا ریحانه جان، قیمت معقولشو گذاشتیم
[Forwarded from کــانال الـــღــے اللـــہ] #ادعیه #کانال @asmaol_hosna 🍃🍂جلب رزق و روزی و فروش متاع🍂🍃 ✅برای فروش ملک یا کالایی به لحاظ شرعی که فروش نمیرود در چهار تکه کاغذ پاک این آیات نوشته شود ودر چهار گوشه شی مورد نظر قرار داده شود 💦💎بسم الله الرحمن الرحیم💎💦 🌸✨یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله و هو الذی مد الارض و جعل فیها رواسی و انهارا و من کل الثمرات جعل فیها زوجین اثنین یغشی الیل النهار ان فی ذلک لایات لقوم یتفکرون یا شکیکفی یا قاهر و یا مغنی یا رزاق یا وهاب یا الله✨ ⚠️کپی تنها با حفظ ای دی کانال مورد رضایت است @asmaol_hosna ما هم همین وضعیت رو داریم من اون روز این دعا رو نوشتم چهار گوشه خونه گذاشتم روز بعد دو تا مشتری زنگ زدن یکی اومد دید قبول کرد همسرم با قیمتش باهاش راه نیومد
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
وضعیت مسکن خرابه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱