2789
عزیزمی از روی متنی چیزی کپی میکنی😞😞😞😞

ن 

خلاصه روانی

دستشو اورد بالا جای زخم رگ زدشو بهم نشون داد گفت این بخاطر تو هستاااااا ببین چقدر حرفات رو من تاثیر داره؟ ببین چقدر میخوامت؟ ببین غرورم جلوی همه ی این ادما له شده؟

کاکو من بَچِی شیرازم...خونوم ایقد گرمه که همیطو میجوشه عین او کتریو که میذاریش رو شعلِی گاز میقُلّه                                                                 .                                   من میگم که شل بیگیر لذت ببر ...                     بَرِی چیچی غصه میخوری؟عامو بخندااااا هااااااا لذت ببراااااا          😁😁😁😁😁 دینگیلی دیشو دینگیلی دیشو دونوگواو دوشو😂😄 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ولی خدایی چه زندگی هیجان انگیزی دارین شبیه رمانا.🥺🥺

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

گفتم بمن چه اخه مگه من گفتم برو رگتو بزن غرورتو له کن

یهو تف کرد تو صورتم جلوی همهههه

ریلکس پاکش کردم گفتم گمشو فقط

گمشو تا زنگ نزدم پلیس بیاد جمعت کنه بدم باباتو بسوزونن

کاکو من بَچِی شیرازم...خونوم ایقد گرمه که همیطو میجوشه عین او کتریو که میذاریش رو شعلِی گاز میقُلّه                                                                 .                                   من میگم که شل بیگیر لذت ببر ...                     بَرِی چیچی غصه میخوری؟عامو بخندااااا هااااااا لذت ببراااااا          😁😁😁😁😁 دینگیلی دیشو دینگیلی دیشو دونوگواو دوشو😂😄 
گفتم بمن چه اخه مگه من گفتم برو رگتو بزن غرورتو له کن یهو تف کرد تو صورتم جلوی همهههه ریلکس پاک ...

😐😐😐باشه منم باور کزدم تو ریلکس بودی

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

*نگاه به کافه و آدمایی که توش بودن انداختم😔 حتما آخرش عاشق هم میشین دوتا بچه میارین اسمشو میزارین ...

سر رادینو بخورن این ادم روانی بود تو کافه هم هیج ادم درستو راسی نبود بگم اینو پرتش کنین بیرون روانیو

گفت واسه یه تف پلیس استان کارو زندگیشو میذاره زمین بیاد بابای منو بسوزونه؟

گفتم سوزوندن بابای تو واسه من کاری نداره

گفت خاک بر سرت احمقه بی لیاقت تو کی هستی مگه عَنو

گفتم همون که باباتو میسوزونه تُفو

*نگاه به کافه و آدمایی که توش بودن انداختم😔 حتما آخرش عاشق هم میشین دوتا بچه میارین اسمشو میزارین ...

و اخرشم‌ جشن تولد شوهرشه

و شوهرشو سوپرایز میکنه شوهرشم هی شیطون میشه

اخرشی همه مهمونا میرن

اینام‌میرن تو اتاق و ب خوبی و خوشی زندگی میکنن

پایان

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
😐😐😐باشه منم باور کزدم تو ریلکس بودی

باور نکن تو هم کاراگاه شدی این شب عیدی

برو تو عمق داستان ببین این چقدر روانیه

گفت واسه یه تف پلیس استان کارو زندگیشو میذاره زمین بیاد بابای منو بسوزونه؟ گفتم سوزوندن بابای تو وا ...

😑😑😑بعد مثلا این عاشقت بوده؟

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

باور نکن تو هم کاراگاه شدی این شب عیدی برو تو عمق داستان ببین این چقدر روانیه

هستم بوگو😲😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

گفتم بی ادبه روانی تو اصلا عاشق نیستی تو روانی هستی یه تختت کمه بددهن

به ساغرم گفتم تو دیگه دوست من نیستی گمشو از جلو چشام دو رو

گفت خودت گمشو بچهام بین ما مارو به اروم صحبت کردن دعوت میکردن