2777
2789
عنوان

پدر شوهر نفهم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ها بخاطر برکت عیدی میدن. حالا قیمت عیدی اصلا مهم نیست نفس عمل مهمه. وضعش هم خوب باشه دلیل نمیشه که میلیونی عیدی بده. حرف شما هم کاملا زشته

من امروز مادر شوهرم سر سفره برای نن دعای خیر کرد .این برای مت از صدتا عیدی گرون قیمت بیشتر ارزش داشت.نگفتم هم نفهمه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
نفهم ینی چی  واقعا ک همین ک عیدی داده نشون داده ک فهمیده ست حالا چ یه ملیون چ هزار تومن

خوب تبعیض قایل شده فکر کن پدرشوهرت به شوهرت و بچه ات ۵۰ تومان بده به تو ۱۰تومان

اگه نمیداد بهتر نبود 

عیدی دادن یه رسمه اصلا مبلغش مهم نیست و نفهمی هم نیست کم دادنش چون وضعش خوبه دلیل نمیشه پولشو بذلو بخشش کنه

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

چ جنگی راه افتاده امشب توو نی نی سایت بخاطر مقدار عیدی ک گرفتن🤣🤣🤣

بابا لطف کردن هر چقد دادن

در اصل خب عیدی واس بچه هاست،حتما پدرشوهره روش نشد ب عروس و دومادا هم تووجمع نده ورداشته ۱۰ داده،شاید پولش نمیرسید ب اونام ۵۰ بده

اگه حرفی زدم ک باعث شد ناراحت بشین حتما" بفرمایین ک ازتون عذرخواهی کنم...🌸حالِ دلتووووون خوش❤