2777
2789
عنوان

پدر شوهر نفهم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 50 پست
😐😐😐😐😐😐😐  یعنی شما ب برادرت عیدی میدی ب برادرزاده عیدی میدی ب زنداداشت ن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

وای ما فقط ب بچه ها میدیم

مامانو بابامم فقط به بچه هامون میدن

اصلا دور و اطراف من ب هیچ ادم بزرگسالی عیدی داده نمیشه

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
تبعیض ؟؟؟ ب این میگن تبعیض؟؟؟ اونم بین دخترش و بچه دخترش؟؟؟😳 یا بین پسرش و بچه پسرش؟؟؟😳 یا خدااا ...

اصلا متوجه نشدی 

ببین انگار تو بری عید خونه پدرشوهرت 

بعد اون به شوهرت و بچه ات ۵۰بده به تو ۱۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصل قضیه مربوط به تبعیضه نه مبلغ عیدی 

خب این موضوع کاملا واضحه عروس و داماد هیج وقت جای بچه ادمو نمیگیرن شاید حرکت طرف ضایع باشه ولی نباید توقع داشت 

پدرشوهر منم همینه عیدی ب دخترم ۵۰ میده مادرشوهرم ب من ۳۰ تومن میده یا روسری میخره منم میشناسمشون ک خسیسن توقع ندارم خودمم حرص نمیدم خدا ادمو محتاج کسی نکنه

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
وای ما فقط ب بچه ها میدیم مامانو بابامم فقط به بچه هامون میدن اصلا دور و اطراف من ب هیچ ادم بزرگسا ...

خب حرف همینه 

اون آدم باید فقط ب بچه‌ها هدیه میداد 

وقتی ب بزرگترا هدیه میده باید ب ی اندازه باشه 

ن ب بچه‌ای خودش ۵۰ 

ب عروس و داماد ک غریبه آن ۱۰ تومن 

خیلی کارش زشته

من یه قانون جذبی ام آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه°•°•°•°•°•°• اگه تو نوشته هام کلمات بی ربط هست بخاطر اینکه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و خود گوشی اصلاح میکنه•°•°•°•°•°متاسفانه اوضاع جوریه ک نمیشه سیاسی حرف نزد و کاربری  آدم فدای آزادی بیان میشه :/ •°•°•°• بحث سیاسی با کسی ک نفعش تو نفهمیدنه و ترجیح میده جاهل باشه اَخِ •°•°•°•   { ایخه شیماها سیتین پینجمین غیرب زیده اید } °•°•°•°•° نی نی سایت برا من یعنی کلی خواهر مادر باتجربه ک میتونن خیلی کمکم کنن...راستی اگه منو تو شب زدن رد خونمو از نی نی یار شب پیگیری کنین :/ .....اوووممم آهان اینم بگم ک ب نی نی یار ۵ هم تارگت میزنم :) پدر خوانده اس شک نکنین ....پشت دست من بازی کنین :///
😐😐😐😐😐😐😐  یعنی شما ب برادرت عیدی میدی ب برادرزاده عیدی میدی ب زنداداشت ن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

والا ماها فقط به بچه ها میدیم😐

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤