2777
2789
عنوان

هفت سین من😍 عکس

966 بازدید | 69 پست

بچه ها من امروز صب شروع کردم به درست کردنش

چون تا دیشب خونه نبودیم و اینکه دخترم ی نمه شیطونه ( از نقاشی های روی دیوار که پشت سفره هست متوجه میشین😐😂 ) و بخاطر همین شلوغش نکردم

راستی ماهی هم دیشب که تو را که میومدیم خونه گرفتیم که تا خبر بشیم دختر دست مبارکشو کرده تو تنگ و ماهی بیچاره رو در آورده که بهش غذا بده😐😂 اخه هرچی واسش غذا ریخته بود نخورده بوده میخواست به زور بهش بده که گشنه نمونه😂😂 ( از دلایل دخترم برای کاری که کرد😁 ) و اینجوری شد که تنگ ما خالی از ماهی شد🥺😕😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزززررم 😘😘😘😘

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀