2777
2789
عنوان

حالم بده بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 24 پست
عزیزم بزار درد و دل کنه عزت نفس و تو رفتارش باید نشون بده اینجا با ما راحت باشه دیگه☹️

مرسی عزیزم درسته بخدا کسیو ندارم تنها کسمم جز خدا و عشقم که الان نیس کسیو ندارم😭😭😭😭😭😭

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤
خیلی زشته پشت کسی که اصلا نمیشناسین حرف بزنی و بگی روی واقعی خودشو نشون میده  همه رو نباید با ...

حالا شما چیه ناراحتی من کلی گفتم 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زشته پشت کسی که اصلا نمیشناسین حرف بزنی و بگی روی واقعی خودشو نشون میده  همه رو نباید با ...

اگه قسمتش باشه و خدا بخواد خودش درست میکنه براش 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

دقیقا حرفه دلمو زدی عزیزم اخه من میدونم دوستم داره منه لعنتی بیجا ناراحت و دلگیر میشم ههی خدا😭😭😭😭😭😭

حالا شما چیه ناراحتی من کلی گفتم 

عزیز آخه بنظرم کلی گفتن کار درستی نیست چون تو همه چیز خوب و بد داریم 

الان اگه یه مردی چندتا زن خراب ببینه تو دوست داری بیاد بنویسه همه ی زنا بی بند و بارن؟  

عزیز آخه بنظرم کلی گفتن کار درستی نیست چون تو همه چیز خوب و بد داریم  الان اگه یه مردی چندتا ز ...

آره شایدم ولی این کسی بهش گفته ک واقعا ضربه دیده، باید بعضی موقعه ی آدمایی ی تلنگر ب آدم بزنن ب خودشون بیان، خودشون تو عشق گم نکنن، ضربه میخورن، خورد میشن، باید بتونه قوی تر برخورد کنه ن اینکه نگران این باشه تو یه دید بره با یکی دیگه 

تورو خدا دعوا نکنید دیگه من الان واقعا داعونم میشه دلداریم بدین خانم ها لطفا

برات دعا میکنم عزیزم بگو خدایا هر چی خیره پیش بیاد 

آره شایدم ولی این کسی بهش گفته ک واقعا ضربه دیده، باید بعضی موقعه ی آدمایی ی تلنگر ب آدم بزنن ب خودش ...

من به جز حسین عاشق هیچ کس نمیشمممممممم

برات دعا میکنم عزیزم بگو خدایا هر چی خیره پیش بیاد 

واقعا ممنونم خدا خیرمو باهمونی ببینه که الان تو زندگیمه و واقعا روزای سختی برای داشتنش تحمل میکنم😭😭😭😭😭😭