2777
2789
عنوان

حالم بده بیاین کمک

225 بازدید | 24 پست

سلام دوستان ببخشید میخوام یه چیزی بگم به نظرتون من بد کردم یا عشقم

ما امشب رفتیم خونه خالم بعد خالم زنگ زد عشقمم بیاد راستی من دوتا دختر خاله دارم بشدت متنفرم ازشون یعنی بشدت خلاصه موقع شام من از ترس بابام اینا ( تو تاپیک قبلی گفتم از رابطه امون خبر دارن۰😔)نتونستم جلوش بشینم دخترخالم کوچیکه تقریبا ۱۸ سالشه رفت جلو عشقم نشست بخدا انقدر داعون شدم تو فکر کن عشقت جلو روت بشیه روبه رو یکی دیگه شام بخوره چ حالی میشی درضمن عشقم خودش میدونه من حساسم ولی اصلا نگاش نکرد اصلا منم سرم پائین بود فقط ازش ناراحتم که چرا باهاشون صحبت میکنه ولی واقعا کم صحبت میکنه خلاصه دخترخاله هام .... هستن و من بشدت از اونا بدم میاد خلاصه من خیلی امشب دلم گربتس نمیدونم درحقش بد کردم با نه البته حسین همیشه بهم میگه من به هیچکی مث تو حس ندارم منم دقیقا همینجوری ام یعنی به حسین اعتماد دارم ولی به آدمای اطرافش نه متاسفانه😔😔😔😔😔😔

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت چند سالته که دختر خاله ات کوچیک محسوب میشه؟

نه عزیزم منطورم این بوده که اون دختره خاله کوچیکم ۱۸ یالشه اون خواهرش باید ۲۰ رو داشته باشه منم کوچیک شما ۱۶ سالمه😞😞😞😞😞😞

بنظرم خیلی حساس نشو بهش نگو حتی ب فکرش هم نباشه خودت کاری میکنی ب فکرش بره 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
چه خبره حالا هی عشقم عشقم میکنی تحفه که نیس مبارک همون دختر خالت باشه عزت نفس داشته باش 

عزیزم بزار درد و دل کنه عزت نفس و تو رفتارش باید نشون بده اینجا با ما راحت باشه دیگه☹️

چه خبره حالا هی عشقم عشقم میکنی تحفه که نیس مبارک همون دختر خالت باشه عزت نفس داشته باش 

مواد زدی؟ یجوری میگی انگار اومده دخترخاله اش رو باردار کرده  بعدم ما که ندیدیم شاید طرف تحفه باشه  

نه تورو خدا نگو جان من میمیرم بدونش زندگیمو دارم بخاطر بدست اوردنش مث زهر تلخ میکنم نگو تورو خدا🙏🙏🙏🙏🙏🙏

آخی چه غمگین ولی کاملا طبیعیه بیخیال شو رو حرکات نظارت داشته باش ولی اگر میبینی طرفت فقط تو رو میبین ...

باشه عزیزم مرسی بابت درک و نظرت🙏🙏🙏🙏🙏🙏

والا مردا هم اونقد تحفه نیستن اینجور آدم ب خاطرشون ناراحت بشه، آخر آخرش خودشون نشون میدن 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
بنظرم خیلی حساس نشو بهش نگو حتی ب فکرش هم نباشه خودت کاری میکنی ب فکرش بره 

اخه خیلی قبلا هم اینا باهم رفت امد داشتن ولی واقعانم اون هنوز منو دوست داره بخدا نمیدونم گیر کردم از دوریش بکشم؟ از حرفای مامان بابام از چی بکشم بخدا کم اوردم 😭😭😭😭😭😭

والا مردا هم اونقد تحفه نیستن اینجور آدم ب خاطرشون ناراحت بشه، آخر آخرش خودشون نشون میدن

خیلی زشته پشت کسی که اصلا نمیشناسین حرف بزنی و بگی روی واقعی خودشو نشون میده 

همه رو نباید با یه چوب زد که